Baraner: “Müteahhitlerimizin, İnşaatçılarımızın Önünü Açmalıyız”

Politika 12.01.2022 - 21:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2063+ kez okundu.
 

Baraner: “Müteahhitlerimizin, İnşaatçılarımızın Önünü Açmalıyız”

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner Hayalimizdeki Antalya’yı yeniden yaratalım.
Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner Hayalimizdeki Antalya’yı yeniden yaratalım. Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner yaptığı açıklamada, “Hayalimdeki Antalya. Antalya dünyanın ilk botanik kenti olmalıdır. Yeşil’e ne kadar yaklaşırsak, gelecek nesillerin geleceği - o kadar yeşerir.  Sağlıklı Doğa, korunan ve devamlı geliştirilen çevre günümüzde altından bile değerli eşsiz bir yaşamsal varlık oldu. Antalya’da yeşil inşaatçılığı başlatıp Avrupa kalkınma fonlarının desteği ile nefes alan, nefes veren yemyeşil bir kent destinasyonu yaratabiliriz.  Mevcut emlak ve inşaatların yeşil ve botanik yapılara dönüştürülmesi ile Antalya’da her yıl en az 3 milyar Avroluk ekstra bir ciro üretebilir on binlerce sürdürebilir iş yeri yaratabiliriz. Batı Avrupalıları ve İskandinavları Antalya’ya yine biz kazandıracağız. Antalya şehri sakinleri dünyanın en zengin 20 kentinden biri olmadır. Antalyalılar bunu hak ediyor! Hedefimiz yeşil aydınlanma sürecinde sürdürebilir kentsel kalkınma olmalıdır. Yaratan her şeyi vermiş, biz ise bozmuşuz. Son 70 yılda İnsan eli ile yapılmış dünyaya sunabileceğimiz hiç bir sürdürebilir ve kalıcı değerimiz neredeyse yok. . Üç kuruş kazanç ve sezonluk rant için milyar, trilyon değerindeki toprakların yapısını ve kimyasını bozduk. Artık uyanın! Bu yaşadığımız cennet gibi coğrafyanın kadim topraklarında artan kıtlığa ve yoksulluğa son verelim. Kalkınalım, bu zenginliğin içinde kula kul olmayalım.” İfadelerini kullandı.
Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner Hayalimizdeki Antalya’yı yeniden yaratalım.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner Hayalimizdeki Antalya’yı yeniden yaratalım.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner yaptığı açıklamada, “Hayalimdeki Antalya.

Antalya dünyanın ilk botanik kenti olmalıdır. Yeşil’e ne kadar yaklaşırsak, gelecek nesillerin geleceği - o kadar yeşerir.  Sağlıklı Doğa, korunan ve devamlı geliştirilen çevre günümüzde altından bile değerli eşsiz bir yaşamsal varlık oldu. Antalya’da yeşil inşaatçılığı başlatıp Avrupa kalkınma fonlarının desteği ile nefes alan, nefes veren yemyeşil bir kent destinasyonu yaratabiliriz.  Mevcut emlak ve inşaatların yeşil ve botanik yapılara dönüştürülmesi ile Antalya’da her yıl en az 3 milyar Avroluk ekstra bir ciro üretebilir on binlerce sürdürebilir iş yeri yaratabiliriz. Batı Avrupalıları ve İskandinavları Antalya’ya yine biz kazandıracağız. Antalya şehri sakinleri dünyanın en zengin 20 kentinden biri olmadır.

Antalyalılar bunu hak ediyor!

Hedefimiz yeşil aydınlanma sürecinde sürdürebilir kentsel kalkınma olmalıdır. Yaratan her şeyi vermiş, biz ise bozmuşuz. Son 70 yılda İnsan eli ile yapılmış dünyaya sunabileceğimiz hiç bir sürdürebilir ve kalıcı değerimiz neredeyse yok. . Üç kuruş kazanç ve sezonluk rant için milyar, trilyon değerindeki toprakların yapısını ve kimyasını bozduk.

Artık uyanın!

Bu yaşadığımız cennet gibi coğrafyanın kadim topraklarında artan kıtlığa ve yoksulluğa son verelim. Kalkınalım, bu zenginliğin içinde kula kul olmayalım.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.