Başkan Genç İkinci Kez Kazandı

Gündem 08.04.2019 - 20:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2049+ kez okundu.
 

Başkan Genç İkinci Kez Kazandı

31 Mart Yerel Seçimlerine Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili adayı olarak giren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ikinci kez seçimi kazandı.
31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan en fazla oy almasına karşın Cumhur İttifakı’nın itirazları neticesinde günlerdir devam eden Adliye aşaması bugün itibariyle sona erdi. Geçen pazartesi günü İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz reddedilmiş ancak İl Seçim Kurulu itirazı kabul etmiş ve 51 sandıkta yapılan geçersiz oyların yeniden sayımı yapılmış ve 105 olan oy farkı 94’e düşmüştü. Cumhur İttifakı bunun üzerine Pazar günü  (07.04.2019) Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulundu ancak karar bugün itibariyle red edildi. Bu karar neticesinde Mimar Turgay Genç ikinci kez Döşemealtı Belediye Başkanlığını kazanmış oldu. Başkan Turgay Genç yaptığı açıklama da; “Döşemealtı’nda halkımızın dediği oldu. Yüksek katılımlı ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimin İlçemize, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Başkan Turgay Genç, 9 Nisan (yarın) Salı günü saat 11:00’da mazbatasını alarak yeni dönem için görevine başlayacak.
31 Mart Yerel Seçimlerine Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili adayı olarak giren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ikinci kez seçimi kazandı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan en fazla oy almasına karşın Cumhur İttifakı’nın itirazları neticesinde günlerdir devam eden Adliye aşaması bugün itibariyle sona erdi.

Geçen pazartesi günü İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz reddedilmiş ancak İl Seçim Kurulu itirazı kabul etmiş ve 51 sandıkta yapılan geçersiz oyların yeniden sayımı yapılmış ve 105 olan oy farkı 94’e düşmüştü.

Cumhur İttifakı bunun üzerine Pazar günü  (07.04.2019) Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulundu ancak karar bugün itibariyle red edildi. Bu karar neticesinde Mimar Turgay Genç ikinci kez Döşemealtı Belediye Başkanlığını kazanmış oldu.

Başkan Turgay Genç yaptığı açıklama da; “Döşemealtı’nda halkımızın dediği oldu. Yüksek katılımlı ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimin İlçemize, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Başkan Turgay Genç, 9 Nisan (yarın) Salı günü saat 11:00’da mazbatasını alarak yeni dönem için görevine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.