Başkan Güngör, Sel Ve Su Baskınlarından Zarar Görenleri Ziyaret Etti

Ekonomi 13.01.2022 - 20:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1559+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, Sel Ve Su Baskınlarından Zarar Görenleri Ziyaret Etti

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO heyeti ile birlikte yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri, üreticileri ve halkı ziyaret etti.
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO heyeti ile birlikte yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri,  üreticileri ve halkı ziyaret etti. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, beraberindeki heyetle birlikte bölgemizde yağan yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri,  üreticileri ve halkı ziyaret etti. Ziyarette zarar görenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güngör, çözümü için ilgili kurum ve mercilerle görüşmelerde bulundu. Sel ve su baskınlarından zarar görenlere geçmiş olsun dileğinde bulunan Güngör, “Sel ve su baskınlarından zarar gören üyelerimize, üreticilerimize, vatandaşlarımıza ve Manavgat’ımıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak böylesi afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO heyeti ile birlikte yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri, üreticileri ve halkı ziyaret etti.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO heyeti ile birlikte yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri,  üreticileri ve halkı ziyaret etti.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, beraberindeki heyetle birlikte bölgemizde yağan yoğun yağışlar sonrası sel ve su baskınlarından zarar gören MATSO üyeleri,  üreticileri ve halkı ziyaret etti. Ziyarette zarar görenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güngör, çözümü için ilgili kurum ve mercilerle görüşmelerde bulundu.

Sel ve su baskınlarından zarar görenlere geçmiş olsun dileğinde bulunan Güngör, “Sel ve su baskınlarından zarar gören üyelerimize, üreticilerimize, vatandaşlarımıza ve Manavgat’ımıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak böylesi afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.