Birlik Ve Beraberliğimizi Daim, Soframiz Bereketli Olsun

Asayiş 23.04.2022 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2338+ kez okundu.
 

Birlik Ve Beraberliğimizi Daim, Soframiz Bereketli Olsun

Vali Ersin Yazıcı, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Cami Okul El Ele” projesi kapsamında öğrenciler, gençler ve vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek orucunu açtı.
Vali Ersin Yazıcı, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Cami Okul El Ele” projesi kapsamında öğrenciler, gençler ve vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek orucunu açtı. Vali Yazıcı; “Rabbim oruçlarımızı kabul, soframızı bereketli, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğün ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, öğrenciler, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Mustafa Koç Camii işbirliğiyle düzenlenen iftara çok sayıda vatandaş katıldı. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'da her gün farklı bir sofrada vatandaşlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Rabbim oruçlarımızı kabul, soframızı bereketli, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi. İftar programı musiki dinletisiyle başladı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeğin ardından İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya konuşma yapıp dua etti. Edilen duaların ardından Vali Yazıcı, iftar programına katılan vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.
Vali Ersin Yazıcı, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Cami Okul El Ele” projesi kapsamında öğrenciler, gençler ve vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek orucunu açtı.

Vali Ersin Yazıcı, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Cami Okul El Ele” projesi kapsamında öğrenciler, gençler ve vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek orucunu açtı. Vali Yazıcı; Rabbim oruçlarımızı kabul, soframızı bereketli, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğün ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, öğrenciler, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Mustafa Koç Camii işbirliğiyle düzenlenen iftara çok sayıda vatandaş katıldı. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'da her gün farklı bir sofrada vatandaşlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Rabbim oruçlarımızı kabul, soframızı bereketli, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

İftar programı musiki dinletisiyle başladı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeğin ardından İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya konuşma yapıp dua etti. Edilen duaların ardından Vali Yazıcı, iftar programına katılan vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.