Bize Düşen En Önemli Görev Engelli Vatandaşlarımıza Destek Olmaktır

Asayiş 18.04.2022 - 23:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2343+ kez okundu.
 

Bize Düşen En Önemli Görev Engelli Vatandaşlarımıza Destek Olmaktır

Vali Ersin Yazıcı, İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftara katılarak engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte orucunu açtı.
Vali Ersin Yazıcı, İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftara katılarak engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte orucunu açtı. Programda konuşan Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Bizlere düşen en büyük görevde engelli vatandaşlarımıza destek olmaktır.” dedi. İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya gelerek orucunu açtı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. İftar programı öncesi engelli vatandaşlar ve aileleriyle sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Konuşmasına herkesin Ramazan ayını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı; “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'da sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi. Her Konuda Önemli Başarılara İmza Attıklarını Görüyoruz Engelli vatandaşların sergiledikleri mücadeleyle her alanda önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Hayatın tüm alanlarında tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadeleyi ve her alanda önemli başarılara imza attıklarını görüyoruz. Bu mücadelede bize düşen en önemli görev ise onların bu inançlarına ve hayata sımsıkı bağlılıklarına destek olmaktır.” diye konuştu. Yaşayan Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır Yaşayan her insanın bir engelli adayı olduğunu aktaran Vali Yazıcı; “Yaşayan her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, kalıcı çözümler üretmek için çaba göstermek, sadece engellileri ve ailelerini ilgilendiren bir husus değil, toplum olarak bütün kesimlerin ortak sorumluluğundadır.” ifadelerini kullandı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, engelli vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.
Vali Ersin Yazıcı, İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftara katılarak engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte orucunu açtı.

Vali Ersin Yazıcı, İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftara katılarak engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte orucunu açtı. Programda konuşan Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Bizlere düşen en büyük görevde engelli vatandaşlarımıza destek olmaktır.” dedi.

İl Müftülüğü tarafından Hacı Ali Uyaroğlu Kuran Kursu’nda düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya gelerek orucunu açtı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

İftar programı öncesi engelli vatandaşlar ve aileleriyle sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Konuşmasına herkesin Ramazan ayını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı; “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'da sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

Her Konuda Önemli Başarılara İmza Attıklarını Görüyoruz

Engelli vatandaşların sergiledikleri mücadeleyle her alanda önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Vali Yazıcı; “İnsana verilen değerin en belirgin yansıması engellilere verilen değer ve onlara sağlanan kolaylıklardır. Hayatın tüm alanlarında tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadeleyi ve her alanda önemli başarılara imza attıklarını görüyoruz. Bu mücadelede bize düşen en önemli görev ise onların bu inançlarına ve hayata sımsıkı bağlılıklarına destek olmaktır.” diye konuştu.

Yaşayan Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır

Yaşayan her insanın bir engelli adayı olduğunu aktaran Vali Yazıcı; “Yaşayan her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, kalıcı çözümler üretmek için çaba göstermek, sadece engellileri ve ailelerini ilgilendiren bir husus değil, toplum olarak bütün kesimlerin ortak sorumluluğundadır.” ifadelerini kullandı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, engelli vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.