Cansel Çevikol Tuncer’den Sert Tepki: “Asılsız ve Kötü Niyetli Haberlerle Hedef Alınıyorum”
Cansel Çevikol Tuncer’den Sert Tepki: “Asılsız ve Kötü Niyetli Haberlerle Hedef Alınıyorum”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, son günlerde bazı basın organlarında hakkında çıkan iddialara sert bir dille yanıt verdi.
antalyahabertakip.com - Tuncer, şahsı ve ailesi hakkında yapılan haberlerin tamamen asılsız, mesnetsiz ve kötü niyetli olduğunu belirterek, bu girişimlerin kamuoyunu yanıltmayı ve kendisini yıpratmayı hedeflediğini ifade etti.
Çevikol Tuncer, yaptığı yazılı açıklamada, kamuoyunu manipüle etmeye yönelik bu tür yayınların hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını belirtti:
“Son günlerde bazı basın ve yayın organlarında şahsım ve ailemin mal varlığı hakkında yapılan haberler tamamen asılsız ve kötü niyetlidir. Kamuoyunu yanıltarak şahsımı hedef alan ve yıpratmayı amaçlayan bu yayınlar asla gerçeği yansıtmamaktadır.”
Savcılığa Suç Duyurusu, Tazminat Davası Açıldı
Çevikol Tuncer, söz konusu yayınlarla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı. Kendisini hedef alan haberlerin kişisel verilerin hukuka aykırı şekilde elde edilmesi ve gerçeğe aykırı şekilde kamuoyuna servis edilmesi üzerine inşa edildiğini söyleyen Tuncer, bu nedenle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu, ayrıca ilgili kurumlara şikayetler yapıldığını ifade etti.
Açıklamasında, “Yasal süreç tarafımızca titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bu tür mesnetsiz açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ederim” diyen Çevikol Tuncer, bu haberlerin yalnızca kişisel itibarını değil, aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal itibarını da hedef aldığını vurguladı.
“Algı Operasyonu” İddiası
Kulislerde konuşulanlara göre, bu haberlerin arkasında sistematik bir “algı operasyonu” bulunduğu yönünde yorumlar yapılıyor. Çevikol Tuncer’in belediyedeki etkin rolü ve kritik görevlerdeki sorumlulukları nedeniyle hedef haline getirildiği iddia ediliyor.
Antalya kamuoyu, son günlerde art arda gündeme gelen bu haberlerin gerçeği ne ölçüde yansıttığını tartışırken, Tuncer’in sert çıkışı dikkat çekti. Özellikle siyasi ve bürokratik çevrelerde, bu haberlerin önümüzdeki günlerde daha geniş yankı uyandırması bekleniyor.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
