CHP İlçe Örgütünden Başkan Genç'e Ziyaret

Gündem 12.02.2020 - 15:02, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1761+ kez okundu.
 

CHP İlçe Örgütünden Başkan Genç'e Ziyaret

Kongre sürecini tamamladıktan sonra görev dağılımını da tamamlayan CHP Döşemealtı İlçe Örgütü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.
CHP Döşemealtı İlçe Örgütünde kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yeni yönetimlerin görev dağılımı da gerçekleştirildi. CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Reşit Doğan ve Yönetimi ile Kadın Kollarında bayrağı devralan Aycan Özbey, Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Halil Küçüktekin ile Yönetimi Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Döşemealtı’na kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Turgay Genç’e teşekkür eden Doğan, yeni yönetimde görev dağılımını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Sizlerle görev yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. İşbirliği içinde Döşemealtı için çalışacağız” dedi. Başkan Genç ise, CHP'nin yeni yönetimine başarı dileklerini iletti.
Kongre sürecini tamamladıktan sonra görev dağılımını da tamamlayan CHP Döşemealtı İlçe Örgütü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

CHP Döşemealtı İlçe Örgütünde kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yeni yönetimlerin görev dağılımı da gerçekleştirildi. CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Reşit Doğan ve Yönetimi ile Kadın Kollarında bayrağı devralan Aycan Özbey, Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Halil Küçüktekin ile Yönetimi Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

Döşemealtı’na kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Turgay Genç’e teşekkür eden Doğan, yeni yönetimde görev dağılımını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Sizlerle görev yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. İşbirliği içinde Döşemealtı için çalışacağız” dedi.

Başkan Genç ise, CHP'nin yeni yönetimine başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.