Gençlerimize, Hayallerine Uzanan Yolda Başarılar Diliyorum

Asayiş 22.04.2022 - 17:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2416+ kez okundu.
 

Gençlerimize, Hayallerine Uzanan Yolda Başarılar Diliyorum

Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle iftar programında bir araya gelerek birlikte orucunu açtı. Gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı;
Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle iftar programında bir araya gelerek birlikte orucunu açtı. Gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Geleceğimizin teminatı gençlerimize, hayallerine uzanan yolda başarılar diliyorum.” dedi. Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katılan Vali Yazıcı, öğrencilerle bir araya gelerek orucunu açtı. İftar Programına Vali Yazıcı’nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile yurtta kalan öğrenciler katıldı. Vali Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programı öncesi Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’dan yurt ile ilgili bilgi alarak öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için her türlü çalışmanın yapılması talimatını verdi. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı öğrencilerle birlikte sıraya geçerek yemeklerini aldı. Bugün İftarımızı Gençlerimizle Yapıyoruz Gençlerle her platformda bir araya gelmeye çalışan ve gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekânlarda toplumun farklı kesimleriyle iftar programlarında bir araya gelmeye çalışıyorum. Bugünde iftarımızı geleceğimizin teminatı, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizle birlikte yapıyoruz. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Hayallerinize uzanan yolda her birinize başarılar diliyorum.” diye konuştu. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, öğrencilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.
Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle iftar programında bir araya gelerek birlikte orucunu açtı. Gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı;

Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle iftar programında bir araya gelerek birlikte orucunu açtı. Gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Geleceğimizin teminatı gençlerimize, hayallerine uzanan yolda başarılar diliyorum.” dedi.

Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katılan Vali Yazıcı, öğrencilerle bir araya gelerek orucunu açtı. İftar Programına Vali Yazıcı’nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Vali Yazıcı, Muratpaşa Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programı öncesi Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’dan yurt ile ilgili bilgi alarak öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için her türlü çalışmanın yapılması talimatını verdi. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı öğrencilerle birlikte sıraya geçerek yemeklerini aldı.

Bugün İftarımızı Gençlerimizle Yapıyoruz

Gençlerle her platformda bir araya gelmeye çalışan ve gençlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekânlarda toplumun farklı kesimleriyle iftar programlarında bir araya gelmeye çalışıyorum. Bugünde iftarımızı geleceğimizin teminatı, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizle birlikte yapıyoruz. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Hayallerinize uzanan yolda her birinize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı, öğrencilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.