Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube İftar Yemeği Etkinliği

Asayiş 20.04.2022 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2480+ kez okundu.
 

Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube İftar Yemeği Etkinliği

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyelerimizle bir araya geldik. Düzenlenen yemeğe Harita ve Kadastro Mühendisleri,
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyelerimizle bir araya geldik. Düzenlenen yemeğe Harita ve Kadastro Mühendisleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, İl Müdür Yardımcısı Ceyhan Öğren Eciş, Antalya Kadastro Müdürü Mahmut Gültekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Gözde Arat, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, Kepez Belediyesi Başkan danışmanı Ramazan Eciş ve TMMOB paydaşı meslek odalarını temsilen, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Funda Yörük, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver, Gemi Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Yunus Ahmet İlhan, İç Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Serkan Eşmeli ve yönetim kurulu temsilcileri ile birlikte şube üyesi Harita Mühendisleri katılım sağlamıştır. HKMO Antalya Şube Başkanı, Okan Hançer konuşmasında, “ Meslek odası olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan dini ve ulusal günlerimizi önemsiyoruz, bu vesile ile içerisinde bulunduğumuz Ramazan aynının birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünü buraya yansıtarak üye meslektaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu vesileyle etkinliğimizin düzenlenmesinde emek veren yönetim kurulu üyelerimiz ve oda personellerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm misafir ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” Sözleri ile konuşmasını tamamlamıştır.
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyelerimizle bir araya geldik. Düzenlenen yemeğe Harita ve Kadastro Mühendisleri,

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyelerimizle bir araya geldik. Düzenlenen yemeğe Harita ve Kadastro Mühendisleri,

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, İl Müdür Yardımcısı Ceyhan Öğren Eciş, Antalya Kadastro Müdürü Mahmut Gültekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Gözde Arat, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, Kepez Belediyesi Başkan danışmanı Ramazan Eciş ve TMMOB paydaşı meslek odalarını temsilen, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Funda Yörük, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver, Gemi Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Yunus Ahmet İlhan, İç Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Serkan Eşmeli ve yönetim kurulu temsilcileri ile birlikte şube üyesi Harita Mühendisleri katılım sağlamıştır.

HKMO Antalya Şube Başkanı, Okan Hançer konuşmasında, “ Meslek odası olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan dini ve ulusal günlerimizi önemsiyoruz, bu vesile ile içerisinde bulunduğumuz Ramazan aynının birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünü buraya yansıtarak üye meslektaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu vesileyle etkinliğimizin düzenlenmesinde emek veren yönetim kurulu üyelerimiz ve oda personellerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm misafir ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” Sözleri ile konuşmasını tamamlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.