İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ve Eşi Gülseren Zaimoğlu Engelli Yakını Teşkilat Mensuplarımız ile Düzenlenen Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.12.2025 - 20:56, Güncelleme: 03.12.2025 - 20:56 4647 kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ve Eşi Gülseren Zaimoğlu Engelli Yakını Teşkilat Mensuplarımız ile Düzenlenen Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU ve kıymetli eşi Sayın Gülseren Zaimoğlu'nun himayelerinde, teşkilatımızda görev yapan 90 personelimiz ve aileleri ile bir araya gelindi.
antalyahabertakip.com - Döşemealtı Polis Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada; personelimizin engelli yakınları, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamın her alanında karşılaştıkları güçlüklere dikkat çekildi ve toplumda farkındalık oluşturulmasına yönelik güçlü bir mesaj verildi. İl Emniyet Müdürümüz, programda yaptığı konuşmada; engelli bireylerin toplum hayatına aktif ve eşit katılımının desteklenmesinin sadece bir sosyal sorumluluk değil, aynı zamanda toplumsal adaletin ve insan onurunun gereği olduğunu, engelli bireylerin hayatın her alanında yer almasının bir lütuf değil, temel bir hak olduğunu, onların toplumumuza kattığı değerin ölçülemez olduğunu vurguladı.  Bu özel günde, engelli yakınlarına büyük bir sevgiyle, fedakârlıkla ve özveriyle destek olan personelimize ve ailelerine duyulan saygı dile getirildi. Onların yaşam mücadelesindeki direnci, umutları ve herkese örnek olan dayanışmaları; teşkilatımız için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bu vesileyle, personelimizin engelli yakınları başta olmak üzere tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gönülden kutlandı. Onların cesareti, sevgisi ve hayata tutunma gücü karşısında duyulan saygı özellikle vurgulandı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU ve kıymetli eşi Sayın Gülseren Zaimoğlu'nun himayelerinde, teşkilatımızda görev yapan 90 personelimiz ve aileleri ile bir araya gelindi.

antalyahabertakip.com - Döşemealtı Polis Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada; personelimizin engelli yakınları, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamın her alanında karşılaştıkları güçlüklere dikkat çekildi ve toplumda farkındalık oluşturulmasına yönelik güçlü bir mesaj verildi.

İl Emniyet Müdürümüz, programda yaptığı konuşmada; engelli bireylerin toplum hayatına aktif ve eşit katılımının desteklenmesinin sadece bir sosyal sorumluluk değil, aynı zamanda toplumsal adaletin ve insan onurunun gereği olduğunu, engelli bireylerin hayatın her alanında yer almasının bir lütuf değil, temel bir hak olduğunu, onların toplumumuza kattığı değerin ölçülemez olduğunu vurguladı.

 Bu özel günde, engelli yakınlarına büyük bir sevgiyle, fedakârlıkla ve özveriyle destek olan personelimize ve ailelerine duyulan saygı dile getirildi. Onların yaşam mücadelesindeki direnci, umutları ve herkese örnek olan dayanışmaları; teşkilatımız için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Bu vesileyle, personelimizin engelli yakınları başta olmak üzere tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gönülden kutlandı. Onların cesareti, sevgisi ve hayata tutunma gücü karşısında duyulan saygı özellikle vurgulandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.