Kaş Belediyesi 23 Nisan Kutlamasına Hazırlanıyor

Belediyeler 23.04.2022 - 21:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3002+ kez okundu.
 

Kaş Belediyesi 23 Nisan Kutlamasına Hazırlanıyor

Kaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına hazırlanıyor.
Kaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına hazırlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pandemi yasaklarının kalkmasının ardından bu yıl coşkuyla kutlanacak. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla hazırlanan kutlama programı, çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Programda ilçe merkezi ile 54 mahallede çocuklar için hazırlanan etkinlikler yer alıyor. Bu kapsamda Kaş Belediyesi, 4 eğlence aracıyla ilçedeki mahallelere gidecek. Belediye ekipleri, Yeşilköy ile Kınık Kapalı Pazar Yeri, Gömbe Hizmet Birimi önündeki alan ile Çerçiler Parkı ve tüm mahalleri gezecek, çocuklara çeşitli hediyeler verecek. Ayrıca çocuklara şişme oyun parkları kurulacak.
Kaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına hazırlanıyor.

Kaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına hazırlanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pandemi yasaklarının kalkmasının ardından bu yıl coşkuyla kutlanacak.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla hazırlanan kutlama programı, çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Programda ilçe merkezi ile 54 mahallede çocuklar için hazırlanan etkinlikler yer alıyor.

Bu kapsamda Kaş Belediyesi, 4 eğlence aracıyla ilçedeki mahallelere gidecek. Belediye ekipleri, Yeşilköy ile Kınık Kapalı Pazar Yeri, Gömbe Hizmet Birimi önündeki alan ile Çerçiler Parkı ve tüm mahalleri gezecek, çocuklara çeşitli hediyeler verecek.

Ayrıca çocuklara şişme oyun parkları kurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.