MATSO’dan Tatilcilere Manavgat Sizi Bekliyor Çağrısı

Ekonomi 19.08.2021 - 16:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2611+ kez okundu.
 

MATSO’dan Tatilcilere Manavgat Sizi Bekliyor Çağrısı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak sosyal medya üzerinden Manavgat Sizi bekliyor çağrısı ile yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak sosyal medya üzerinden Manavgat Sizi bekliyor çağrısı ile yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri Manavgat’a davet ettiklerini belirterek her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu söyledi. Turizm cenneti Manavgat çevresinde etkili olan orman yangınlarının sona ermesinin ardından MATSO bir duyuru hazırlayarak tüm tatilcileri Manavgat’a davet etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör yaptığı açıklama da büyük bir yangın atlatan Manavgat’ın son zamanlarda sürekli yangınlarla anıldığını belirterek amaçlarının yaşamın ve kent güzelliklerinin devam ettiğini vurgulayarak Manavgat’ta yaraları sarmak için tüm tatilcileri şehre davet etmek olduğunu söyledi. HER BİR REZERVASYON, YENİ FİLİZLENEN TOHUM GİBİ YENİ BİR UMUT DEMEK. Bölgede bulunan işletmelerin salgının olumsuz etkilerini atlatmaya çalışırken yaşanan yangın felaketinin bir kez daha işletmeleri olumsuz etkilediğini belirten Başkan Güngör, her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu ve yapılacak rezervasyonlar ve verilecek desteklerle yaraları sarmayı umut ettiklerini söyledi. Manavgat’ın tüm güzelliklerinin tatilcilerin hizmetinde olduğunu vurgulayan Güngör, Mavi nurdan ırmağı, dünyaca ünlü şelalesi, suların coşkuyla aktığı köprülü kanyonu, güneşin batarken selamladığı Apollon Tapınağı ve kilometrelerce uzanan eşsiz kumsallarıyla Manavgat, misafirlerinin yolunu gözlüyor. Her bütçeye hitap eden kaliteli tesisleri, binbir çeşit hizmet ve ürün sunan işletmeleriyle Manavgat, dostlarını ağırlamayı bekliyor. Manavgat Sizi Bekliyor” ifadelerine yer verdi. MANAVGAT HALA ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER KATAN EN ÖNEMLİ KENTLERDEN BİRİSİ Manavgat tarihinin en büyük felaketini yaşamasına rağmen hale bir çekim merkezi olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Güngör, Manavgat, bu gün bir nebze azalsa da hala ülke ekonomisine katma değer katan önemli kentlerin başında geldiğini kaydetti.  KENTE YARDIM GÖNDEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ Yaraları sarmak amacıyla yangından zarar görenlere Türkiye’nin her bölgesinden yoğun bir şekilde yardımlar geldiğini söyleyen Başkan Güngör, “yardım olan destek gösteren ve acılarımızı paylaşan herkese teşekkür ederim” dedi. #manavgatsizibekliyor
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak sosyal medya üzerinden Manavgat Sizi bekliyor çağrısı ile yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak sosyal medya üzerinden Manavgat Sizi bekliyor çağrısı ile yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri Manavgat’a davet ettiklerini belirterek her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu söyledi.

Turizm cenneti Manavgat çevresinde etkili olan orman yangınlarının sona ermesinin ardından MATSO bir duyuru hazırlayarak tüm tatilcileri Manavgat’a davet etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör yaptığı açıklama da büyük bir yangın atlatan Manavgat’ın son zamanlarda sürekli yangınlarla anıldığını belirterek amaçlarının yaşamın ve kent güzelliklerinin devam ettiğini vurgulayarak Manavgat’ta yaraları sarmak için tüm tatilcileri şehre davet etmek olduğunu söyledi.

HER BİR REZERVASYON, YENİ FİLİZLENEN TOHUM GİBİ YENİ BİR UMUT DEMEK.

Bölgede bulunan işletmelerin salgının olumsuz etkilerini atlatmaya çalışırken yaşanan yangın felaketinin bir kez daha işletmeleri olumsuz etkilediğini belirten Başkan Güngör, her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu ve yapılacak rezervasyonlar ve verilecek desteklerle yaraları sarmayı umut ettiklerini söyledi.

Manavgat’ın tüm güzelliklerinin tatilcilerin hizmetinde olduğunu vurgulayan Güngör, Mavi nurdan ırmağı, dünyaca ünlü şelalesi, suların coşkuyla aktığı köprülü kanyonu, güneşin batarken selamladığı Apollon Tapınağı ve kilometrelerce uzanan eşsiz kumsallarıyla Manavgat, misafirlerinin yolunu gözlüyor. Her bütçeye hitap eden kaliteli tesisleri, binbir çeşit hizmet ve ürün sunan işletmeleriyle Manavgat, dostlarını ağırlamayı bekliyor. Manavgat Sizi Bekliyor” ifadelerine yer verdi.

MANAVGAT HALA ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER KATAN EN ÖNEMLİ KENTLERDEN BİRİSİ

Manavgat tarihinin en büyük felaketini yaşamasına rağmen hale bir çekim merkezi olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Güngör, Manavgat, bu gün bir nebze azalsa da hala ülke ekonomisine katma değer katan önemli kentlerin başında geldiğini kaydetti. 

KENTE YARDIM GÖNDEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaraları sarmak amacıyla yangından zarar görenlere Türkiye’nin her bölgesinden yoğun bir şekilde yardımlar geldiğini söyleyen Başkan Güngör, “yardım olan destek gösteren ve acılarımızı paylaşan herkese teşekkür ederim” dedi.

#manavgatsizibekliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.