Musa Ertuğan’dan Kurban Bayramı Mesajı: “Bayramlar Sevinç Değil, Mahcubiyetle Karşılanıyor”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 05.06.2025 - 22:44, Güncelleme: 05.06.2025 - 22:44 8746+ kez okundu.
 

Musa Ertuğan’dan Kurban Bayramı Mesajı: “Bayramlar Sevinç Değil, Mahcubiyetle Karşılanıyor”

Büyük Türk Milleti, bir bayramı daha sevinç değil, endişe ve kaygıyla karşılıyor.
antalyahabertakip.com - Zafer Partisi Yerel Yönetimler ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ekonomik kriz, yoksulluk ve adaletsizlik vurgusu yaparak, Türk milletinin bayramı buruk bir şekilde karşıladığını belirtti. Ertuğan, “Milyonlarca vatandaşımız, bayramlık alamamanın, sofraya et koyamamanın mahcubiyetini yaşıyor” dedi. “Etin Tadını Unutan Halk, Kurban Kesmeyi Değil, Et Görebilmeyi Hayal Ediyor” Türkiye’nin son 22 yılda Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik ve sosyal çöküşlerinden birini yaşadığını ifade eden Musa Ertuğan, bayramlarda bile temel ihtiyaçların karşılanamadığını belirtti: “Büyük Türk Milleti, bir bayramı daha sevinç değil, endişe ve kaygıyla karşılıyor. Etin tadını unutan halkımız bu bayramda da kurban kesmenin değil, et görebilmenin hayalini kurmaktadır.” “Bu Çöküş Bir Tesadüf Değil, Bir Mühendisliğin Sonucudur.” Zafer Partisi olarak Türkiye’nin bu hale gelmesinin bir plansızlık değil, bilinçli bir çöküş politikası sonucu olduğunu vurgulayan Ertuğan, sığınmacı sorunu, uyuşturucu ticareti, artan suçlar, yolsuzluklar, kadın cinayetleri ve kamu kurumlarındaki liyakatsiz kadrolaşmalara dikkat çekti: “Kamu kaynaklarının bir avuç yandaşa tahsis edildiği, tarikat-cemaat ortaklıklarının kurumsallaştığı bu düzene karşı Türk milletinin hakkını ve hukukunu, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte savunmaya devam edeceğiz.” “Ümit Özdağ Haksız Yere Tutuklu” Ertuğan, bayram mesajında partilerinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna da değinerek, tutuklamanın hukuki bir temele dayanmadığını, Özdağ’ın yalnızca ülkenin birliğini savunduğu için cezalandırıldığını söyledi: “Ne yazık ki ‘Terörsüz Türkiye’ yalanına karşı çıktığı için Sayın Genel Başkanımız Silivri Cezaevi'nde bayramı ailesinden ve milletinden ayrı geçirecek. Bu durum Türk adaletine kara bir lekedir.” Ertuğan, 11 Haziran Salı günü saat 10.30’da Silivri’de görülecek duruşmada, Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşacağına inandıklarını belirterek yargı mensuplarına da çağrıda bulundu: “Türkiye’de hâlâ adaleti ayakta tutmaya çalışan hakimlerin varlığını görmek istiyoruz.” “Bayram, Adaletin ve Özgürlüğün Müjdecisi Olsun” Musa Ertuğan, mesajının sonunda Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutladı ve şu temennilerle sözlerini tamamladı: “Bu bayramın, Sayın Ümit Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşmasına ve Türkiye’de adaletin yeniden tesisine vesile olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımız adına aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”
Büyük Türk Milleti, bir bayramı daha sevinç değil, endişe ve kaygıyla karşılıyor.

antalyahabertakip.com - Zafer Partisi Yerel Yönetimler ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertuğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ekonomik kriz, yoksulluk ve adaletsizlik vurgusu yaparak, Türk milletinin bayramı buruk bir şekilde karşıladığını belirtti. Ertuğan, “Milyonlarca vatandaşımız, bayramlık alamamanın, sofraya et koyamamanın mahcubiyetini yaşıyor” dedi.

“Etin Tadını Unutan Halk, Kurban Kesmeyi Değil, Et Görebilmeyi Hayal Ediyor”

Türkiye’nin son 22 yılda Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik ve sosyal çöküşlerinden birini yaşadığını ifade eden Musa Ertuğan, bayramlarda bile temel ihtiyaçların karşılanamadığını belirtti:

“Büyük Türk Milleti, bir bayramı daha sevinç değil, endişe ve kaygıyla karşılıyor. Etin tadını unutan halkımız bu bayramda da kurban kesmenin değil, et görebilmenin hayalini kurmaktadır.”

“Bu Çöküş Bir Tesadüf Değil, Bir Mühendisliğin Sonucudur.”

Zafer Partisi olarak Türkiye’nin bu hale gelmesinin bir plansızlık değil, bilinçli bir çöküş politikası sonucu olduğunu vurgulayan Ertuğan, sığınmacı sorunu, uyuşturucu ticareti, artan suçlar, yolsuzluklar, kadın cinayetleri ve kamu kurumlarındaki liyakatsiz kadrolaşmalara dikkat çekti:

“Kamu kaynaklarının bir avuç yandaşa tahsis edildiği, tarikat-cemaat ortaklıklarının kurumsallaştığı bu düzene karşı Türk milletinin hakkını ve hukukunu, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte savunmaya devam edeceğiz.”

“Ümit Özdağ Haksız Yere Tutuklu”

Ertuğan, bayram mesajında partilerinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna da değinerek, tutuklamanın hukuki bir temele dayanmadığını, Özdağ’ın yalnızca ülkenin birliğini savunduğu için cezalandırıldığını söyledi:

“Ne yazık ki ‘Terörsüz Türkiye’ yalanına karşı çıktığı için Sayın Genel Başkanımız Silivri Cezaevi'nde bayramı ailesinden ve milletinden ayrı geçirecek. Bu durum Türk adaletine kara bir lekedir.”

Ertuğan, 11 Haziran Salı günü saat 10.30’da Silivri’de görülecek duruşmada, Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşacağına inandıklarını belirterek yargı mensuplarına da çağrıda bulundu:

“Türkiye’de hâlâ adaleti ayakta tutmaya çalışan hakimlerin varlığını görmek istiyoruz.”

“Bayram, Adaletin ve Özgürlüğün Müjdecisi Olsun”

Musa Ertuğan, mesajının sonunda Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutladı ve şu temennilerle sözlerini tamamladı:

“Bu bayramın, Sayın Ümit Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşmasına ve Türkiye’de adaletin yeniden tesisine vesile olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımız adına aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
ddenen