Niyazi Özçelik, Şoförler Odası Başkanlığı İçin Çalışmalara Başladı
Niyazi Özçelik, Şoförler Odası Başkanlığı İçin Çalışmalara Başladı
Antalya Şoförler Odası seçimleri için geri sayım başladı. 2026 Ocak ayında yapılacak seçimler öncesinde önceki dönem başkanı Niyazi Özçelik, kalabalık bir esnaf topluluğuyla birlikte başkan adaylığı çalışmalarına resmen start verdi.
antalyahabertakip.com - Özçelik, seçim sürecinin ilk adımı olarak Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ı ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette şoför esnafının yaşadığı sorunlar, mevcut piyasa koşulları ve ekonomik sıkıntılar masaya yatırıldı.
Esnafların yaşadığı zorlukların çözümünde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Özçelik, sektöre kalıcı çözümler üretme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.
Ziyaret, şoför esnafının sesini daha güçlü duyurmak ve ortak sorunlara yönelik çözüm arayışlarını hızlandırmak amacıyla atılmış önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
