Saniye Başkan, Bir Seçim Vaadini Daha Hayata Geçiriyor
Saniye Başkan, Bir Seçim Vaadini Daha Hayata Geçiriyor
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ın seçim döneminde sözünü verdiği projelerden biri daha hayata geçiriliyor.
antalyahabertakip.com - Uzunoluk Mahallesi’ndeki sanayi sitesi içerisinde belediyeye ait alanda 10 yeni dükkânın inşasına başlandı.
Korkuteli Belediyesi, Uzunoluk Mahallesi’nde yer alan sanayi sitesi içerisinde belediye mülkiyetindeki alanda yeni dükkan yapımına başladı. İlçedeki esnafın ihtiyaçlarına cevap vermek ve ticari faaliyetleri desteklemek amacıyla başlatılan projede toplam 10 adet dükkan inşa edilecek.
Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarda temel kazı çalışması yapılıp gro betonu döküldü. Kısa sürede tamamlanması planlanan projeyle, sanayi sitesindeki hizmet kapasitesi ve fiziki olanakların artırılması hedefleniyor.
Söz konusu proje, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olarak dikkat çekiyor. İlçedeki küçük esnafın desteklenmesi ve üretim alanlarının genişletilmesi amacıyla planlanan proje, bu yönüyle hem ekonomik hem de sosyal kalkınmaya katkı sunacak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Saniye Caran:“Sanayi sitemiz, ilçemizin ekonomik damarlarından biri. Esnafımıza modern, kullanışlı ve güvenli alanlar sunmak için kendi mülkiyetimizdeki bu alanda 10 dükkânlı bir proje başlattık. Bu çalışma, seçim döneminde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden biriydi. Şimdi bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem ilçemizin kalkınması hem de istihdamın artması için üretim ve ticareti desteklemeye devam edeceğiz. Korkuteli’mize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.