Sizler Sayesinde Tarimda da Dünya Markasiyiz

Asayiş 14.05.2022 - 23:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1801+ kez okundu.
 

Sizler Sayesinde Tarimda da Dünya Markasiyiz

Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesi’ndeki çiftçileri ziyaret ederek “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı.
Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesi’ndeki çiftçileri ziyaret ederek “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı. Çiftçilerle sohbet eden Vali Yazıcı; “Hepimizin bildiği gibi turizmde dünya markasıyız. Ama sizler sayesinde tarımda da dünya markasıyız.” dedi. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesi’ndeki çiftçileri ziyaret ederek “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı. Ziyarette Vali Yazıcı’ya İl Tarım Ve Orman Müdür Vekili Gökhan Karaca eşlik etti. Çiftçilerle bir araya gelerek domates, salatalık ve  karpuz seralarını gezen Vali Yazıcı, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, üreten, üretime katkı sunan çiftçilerin her zaman yanında olduğunu dile getirdi. Tarımdaki Liderliğimizi Geliştirerek Devam Ettireceğiz Antalya’nın önemli bir tarım şehri olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Burası önemli bir turizm ve tarım şehri. Hepimizin bildiği gibi turizmde bir dünya markasıyız. Sizler sayesinde tarımda da bir dünya markasıyız. Sizlerin eli ve emeğiyle yetiştirilen bu ürünler dünyanın birçok farklı noktasına ihraç ediliyor. Antalya’mızın tarımdaki liderliğini geliştirerek hep birlikte devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu. Antalyalı Çiftçiler Bu İşi Gerçekten Çok İyi Yapıyor Antalyalı çiftçilerin tarım konusunda çok iyi olduklarını aktaran Vali Yazıcı şunları söylesi: “Antalyalı çiftçiler bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Gerçekten üst düzeyde ve dünya standardında yapıyorlar. Bundan son derece mutluyuz. Ben her yerde çiftçilerimizi örnek gösteriyorum. Antalya’dan önceki görev yerim Balıkesir’di. Orada da tarım önemli bir yer tutuyordu. Fakat burada tarım çok daha profesyonelce ve çok daha iyi bir şekilde yapılıyor. Kaliteyi düşürmeden yolumuza kendimizi daha da geliştirerek devam etmeliyiz.” En Çok Çiftçi Kazanmalı Çiftçilerin iyi kazanması gerektiğini dile getiren Vali Yazıcı; “En çok çiftçi kazanmalı. Çünkü hepimiz pandemi sürecinde tarımın ve üretmenin nedenli önemli olduğunu çok iyi anladık. Üretmiyorsanız, üretemiyorsanız her şey boş. Bu sebeple üretmeye daima devam etmeliyiz. Tarımın ne kadar stratejik bir sektör olduğu bu dönemle daha iyi anlaşıldı. Bu nedenle üretim yapan ve üretime destek veren herkesin yanındayız.” ifadelerini kullandı. Vali Yazıcı, ziyaretin sonunda Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle çiftçi kadınlara çiçek takdim etti.
Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesi’ndeki çiftçileri ziyaret ederek “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı.

Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesindeki çiftçileri ziyaret ederek Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı. Çiftçilerle sohbet eden Vali Yazıcı; Hepimizin bildiği gibi turizmde dünya markasıyız. Ama sizler sayesinde tarımda da dünya markasıyız.” dedi.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle Vali Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde en fazla örtü altı tarımın yapıldığı Gaziler Mahallesindeki çiftçileri ziyaret ederek Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı. Ziyarette Vali Yazıcı’ya İl Tarım Ve Orman Müdür Vekili Gökhan Karaca eşlik etti.

Çiftçilerle bir araya gelerek domates, salatalık ve  karpuz seralarını gezen Vali Yazıcı, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, üreten, üretime katkı sunan çiftçilerin her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

Tarımdaki Liderliğimizi Geliştirerek Devam Ettireceğiz

Antalyanın önemli bir tarım şehri olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; Burası önemli bir turizm ve tarım şehri. Hepimizin bildiği gibi turizmde bir dünya markasıyız. Sizler sayesinde tarımda da bir dünya markasıyız. Sizlerin eli ve emeğiyle yetiştirilen bu ürünler dünyanın birçok farklı noktasına ihraç ediliyor. Antalyamızın tarımdaki liderliğini geliştirerek hep birlikte devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Antalyalı Çiftçiler Bu İşi Gerçekten Çok İyi Yapıyor

Antalyalı çiftçilerin tarım konusunda çok iyi olduklarını aktaran Vali Yazıcı şunları söylesi: Antalyalı çiftçiler bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Gerçekten üst düzeyde ve dünya standardında yapıyorlar. Bundan son derece mutluyuz. Ben her yerde çiftçilerimizi örnek gösteriyorum. Antalyadan önceki görev yerim Balıkesirdi. Orada da tarım önemli bir yer tutuyordu. Fakat burada tarım çok daha profesyonelce ve çok daha iyi bir şekilde yapılıyor. Kaliteyi düşürmeden yolumuza kendimizi daha da geliştirerek devam etmeliyiz.”

En Çok Çiftçi Kazanmalı

Çiftçilerin iyi kazanması gerektiğini dile getiren Vali Yazıcı; En çok çiftçi kazanmalı. Çünkü hepimiz pandemi sürecinde tarımın ve üretmenin nedenli önemli olduğunu çok iyi anladık. Üretmiyorsanız, üretemiyorsanız her şey boş. Bu sebeple üretmeye daima devam etmeliyiz. Tarımın ne kadar stratejik bir sektör olduğu bu dönemle daha iyi anlaşıldı. Bu nedenle üretim yapan ve üretime destek veren herkesin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Vali Yazıcı, ziyaretin sonunda Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle çiftçi kadınlara çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.