Tayfur: Kaybeden Türk Futbolu, Kazan Katar Oldu

Sağlık 06.01.2022 - 20:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2635+ kez okundu.
 

Tayfur: Kaybeden Türk Futbolu, Kazan Katar Oldu

Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinin Katar’da oynamasına daha önce tepki gösteren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maçı Antalyasporlu taraftarlarla birlikte ilçe binası önünde izledi.
Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinin Katar’da oynamasına daha önce tepki gösteren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maçı Antalyasporlu taraftarlarla birlikte ilçe binası önünde izledi. Tayfur, “Kupa bizim, takımlar bizim ama stat bizim değil. Kaybeden Türk futbolu, kazanan Katar oldua” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dünyada bir ilk gerçekleştirildi ve Türkiye liginin şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupasını kazanan Antalyaspor’un oynayacağı Süper Kupa maçı başka bir ülke sınırları içerisinde organize edildi. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor taraftarlarının rahatsızlığını dile getiren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maç saatinde ilçe binasının önüne kurdurduğu maç yayını ile Süper Kupa finalini Antalyaspor taraftarlarıyla izledi. Tayfur, “Sevgili Antalyalılar, Muratpaşalılar. Bu akşam ilçe binamızın önünde Katar’a gidip Antalyaspor’umuza destek olamadığımız için burada toplandık. Buradan takımımıza takımımıza pozitif enerji göndermek için ve oradaki havayı burada yaşamak için toplanmış bulunmaktayız. Bu maçın Katar’da oynanmasına baştan beri karşıydık. Kupa bizim, takımlar bizim ama stat bizim değil. Neden biz Katar’a gittik? Konuştuğumuz bütün Antalyaspor taraftarları, bu maçın Iğdır’da yada Edirne’de de olsa Türkiye’de oynanmasını istiyorlardı. Maalesef maça gidemedik. Sadece Antalyalı işadamlarımızın katkılarıyla uçak kiralandı ve belli taraftarlarımız Katar’a götürüldü. O iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varlar” diye konuştu. NEREDE KALDI SİZİN YERLİ VE MİLLİLİĞİNİZ? AKP hükümetinin her fırsatta yerli ve millilik üzerine açıklamalar yapmasının samimiyetten ne kadar uzak olduğunu hatırlatan Başkan Tayfur, “Yerli ve milli olduklarını iddia edenler, bu maçın neden Katar’da yapıldığını bize izah etsinler. Bu işin karşılığında ne alındı, ne verildi? İyi Parti Muratpaşa olarak, Katar’ın Antalya sevgisinin takipçisi olacağız.  Bakın tribünler bomboş. Boş tribünlerde iki Türk takımına Katar’da maç oynatıyorlar. Seneye bu maçı Birleşik Arap Emirlikleri’nde mi oynatacaksınız? Hayır oynatamayacaksınız. Çünkü seneye siz olmayacaksınız. Biz iyilerin iktidarı olacak ve bu maçlar Türk topraklarında oynanacak” diye konuştu.
Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinin Katar’da oynamasına daha önce tepki gösteren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maçı Antalyasporlu taraftarlarla birlikte ilçe binası önünde izledi.

Antalyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinin Katar’da oynamasına daha önce tepki gösteren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maçı Antalyasporlu taraftarlarla birlikte ilçe binası önünde izledi. Tayfur, “Kupa bizim, takımlar bizim ama stat bizim değil. Kaybeden Türk futbolu, kazanan Katar oldua” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dünyada bir ilk gerçekleştirildi ve Türkiye liginin şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupasını kazanan Antalyaspor’un oynayacağı Süper Kupa maçı başka bir ülke sınırları içerisinde organize edildi. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor taraftarlarının rahatsızlığını dile getiren İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, maç saatinde ilçe binasının önüne kurdurduğu maç yayını ile Süper Kupa finalini Antalyaspor taraftarlarıyla izledi. Tayfur, “Sevgili Antalyalılar, Muratpaşalılar. Bu akşam ilçe binamızın önünde Katar’a gidip Antalyaspor’umuza destek olamadığımız için burada toplandık. Buradan takımımıza takımımıza pozitif enerji göndermek için ve oradaki havayı burada yaşamak için toplanmış bulunmaktayız. Bu maçın Katar’da oynanmasına baştan beri karşıydık. Kupa bizim, takımlar bizim ama stat bizim değil. Neden biz Katar’a gittik? Konuştuğumuz bütün Antalyaspor taraftarları, bu maçın Iğdır’da yada Edirne’de de olsa Türkiye’de oynanmasını istiyorlardı. Maalesef maça gidemedik. Sadece Antalyalı işadamlarımızın katkılarıyla uçak kiralandı ve belli taraftarlarımız Katar’a götürüldü. O iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varlar” diye konuştu.

NEREDE KALDI SİZİN YERLİ VE MİLLİLİĞİNİZ?

AKP hükümetinin her fırsatta yerli ve millilik üzerine açıklamalar yapmasının samimiyetten ne kadar uzak olduğunu hatırlatan Başkan Tayfur, “Yerli ve milli olduklarını iddia edenler, bu maçın neden Katar’da yapıldığını bize izah etsinler. Bu işin karşılığında ne alındı, ne verildi? İyi Parti Muratpaşa olarak, Katar’ın Antalya sevgisinin takipçisi olacağız.  Bakın tribünler bomboş. Boş tribünlerde iki Türk takımına Katar’da maç oynatıyorlar. Seneye bu maçı Birleşik Arap Emirlikleri’nde mi oynatacaksınız? Hayır oynatamayacaksınız. Çünkü seneye siz olmayacaksınız. Biz iyilerin iktidarı olacak ve bu maçlar Türk topraklarında oynanacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.