TÜRSAD Üyeleri Aileleriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Magazin 08.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2474+ kez okundu.
 

TÜRSAD Üyeleri Aileleriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) üyeleri Yaşam Park’ı Kır Düğünü ve Kahvaltı Restoran’ında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) Dernek üyelerinin ailelerinin de katılımıyla bir aile kahvaltısı keyfinde gerçekleşen etkinlikte Aileler kaynaşma fırsatı buldu. Kahvaltı gününün 8 Mart Kadınlar gününe gelmesi münasebetiyle Dernek Başkanı Bülent Bilgiç Yönetimi ve Ailelerine Gül dağırken çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti. Bu tür etkinliklerin daha da çoğalarak devam edeceğini belirten Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) Başkanı Bülent Bilgiç 'Derneğimiz aslında kocaman bir aile, inanıyorum ki bu aile yıllar geçtikçe çocuklarıyla da gelecek yıllarda aynı birlik ve beraberlikle yaşayacaktır.' dedi.
Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) üyeleri Yaşam Park’ı Kır Düğünü ve Kahvaltı Restoran’ında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) Dernek üyelerinin ailelerinin de katılımıyla bir aile kahvaltısı keyfinde gerçekleşen etkinlikte Aileler kaynaşma fırsatı buldu. Kahvaltı gününün 8 Mart Kadınlar gününe gelmesi münasebetiyle Dernek Başkanı Bülent Bilgiç Yönetimi ve Ailelerine Gül dağırken çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Bu tür etkinliklerin daha da çoğalarak devam edeceğini belirten Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) Başkanı Bülent Bilgiç 'Derneğimiz aslında kocaman bir aile, inanıyorum ki bu aile yıllar geçtikçe çocuklarıyla da gelecek yıllarda aynı birlik ve beraberlikle yaşayacaktır.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.