Tütüncü Ailesi Final Heyecanına Hazır

Gündem 27.04.2021 - 18:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1808+ kez okundu.
 

Tütüncü Ailesi Final Heyecanına Hazır

Fraport TAV Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile Antalyaspor formasını giyerek,
Fraport TAV Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile Antalyaspor formasını giyerek, sosyal medya hesaplarından final heyecanına hazır olduklarını duyurdu. Fraport TAV Antalyaspor’un,  Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması öncesinde “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına ilgi büyüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Fraport TAV Antalyaspor resmi Twitter hesabından yayınlanan bir video ile “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlatılan bayrak kampanyasına güçlü bir destek vereceklerini duyurmuştu. Bunun üzerine Başkan Tütüncü, ilçe caddelerini Antalyaspor’un bayraklarıyla donattı. Kampanyaya desteğini sürdüren Tütüncü, geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Store’ye giderek, ailesine takımın kırmızı beyaz formasını aldı. Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasını büyük bir heyecanla bekleyen Başkan Tütüncü, karşılaşma öncesi, kızı Zeynep Hatice ile birlikte takımın formasını giyerek, sosyal medya hesaplarından; “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin. Final heyecanına şimdiden hazırız biz.” diyerek, Antalyaspor’a desteğini bir kez daha duyurdu.
Fraport TAV Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile Antalyaspor formasını giyerek,

Fraport TAV Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile Antalyaspor formasını giyerek, sosyal medya hesaplarından final heyecanına hazır olduklarını duyurdu.

Fraport TAV Antalyaspor’un,  Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması öncesinde “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlattığı bayrak kampanyasına ilgi büyüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Fraport TAV Antalyaspor resmi Twitter hesabından yayınlanan bir video ile “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganıyla başlatılan bayrak kampanyasına güçlü bir destek vereceklerini duyurmuştu. Bunun üzerine Başkan Tütüncü, ilçe caddelerini Antalyaspor’un bayraklarıyla donattı. Kampanyaya desteğini sürdüren Tütüncü, geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Store’ye giderek, ailesine takımın kırmızı beyaz formasını aldı. Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasını büyük bir heyecanla bekleyen Başkan Tütüncü, karşılaşma öncesi, kızı Zeynep Hatice ile birlikte takımın formasını giyerek, sosyal medya hesaplarından; “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin. Final heyecanına şimdiden hazırız biz.” diyerek, Antalyaspor’a desteğini bir kez daha duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.