Vali Hulusi Şahin’in İlköğretim Haftası Mesajı

Ekonomi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.09.2025 - 13:30, Güncelleme: 06.09.2025 - 13:30 9617+ kez okundu.
 

Vali Hulusi Şahin’in İlköğretim Haftası Mesajı

2025-2026 eğitim ve öğretim yılına, yeni umutlar ve güçlü hedeflerle başlamanın heyecanını yaşıyoruz.
antalyahabertakip.com - Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle dünyanın incisi olan Antalya’mızda, okullarımız sadece bilgi aktarılan mekânlar değil; çocuklarımızın hayallerini, değerlerini ve geleceğini şekillendiren birer gelecek laboratuvarı olarak kapılarını açıyor. Sevgili evlatlarımız, bu toprakların mirasçısı olarak, yarının bilgili, donanımlı ve topluma faydalı bireyleri olma yolunda ilk adımlarını atarken; karakterlerinin şekilleneceği ve ideallerinin filizleneceği önemli bir döneme giriyorlar. Bu anlamlı haftada, çocuklarımızı sevgi ve sabırla geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize, fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan velilerimize gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Antalya’nın eğitimdeki güçlü altyapısı, öğretmenlerimizin emeği, velilerimizin desteği ve devletimizin imkânlarıyla birleştiğinde; bugün atılan küçük adımlar, yarının büyük başarılarına dönüşecek, ülkemizi bilimde, sanatta, teknolojide ve her alanda yüceltecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum hâlinde yaşatır.” sözünden ilhamla, bizler de Antalya’mızı sadece turizmin değil, eğitimin ve bilimin de başkenti yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; fedakâr öğretmenlerimizin, kıymetli velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının Antalya’mız ve ülkemiz için hayırlı, başarılı ve verimli olmasını diliyorum.
2025-2026 eğitim ve öğretim yılına, yeni umutlar ve güçlü hedeflerle başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

antalyahabertakip.com - Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle dünyanın incisi olan Antalya’mızda, okullarımız sadece bilgi aktarılan mekânlar değil; çocuklarımızın hayallerini, değerlerini ve geleceğini şekillendiren birer gelecek laboratuvarı olarak kapılarını açıyor.

Sevgili evlatlarımız, bu toprakların mirasçısı olarak, yarının bilgili, donanımlı ve topluma faydalı bireyleri olma yolunda ilk adımlarını atarken; karakterlerinin şekilleneceği ve ideallerinin filizleneceği önemli bir döneme giriyorlar.

Bu anlamlı haftada, çocuklarımızı sevgi ve sabırla geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize, fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan velilerimize gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Antalya’nın eğitimdeki güçlü altyapısı, öğretmenlerimizin emeği, velilerimizin desteği ve devletimizin imkânlarıyla birleştiğinde; bugün atılan küçük adımlar, yarının büyük başarılarına dönüşecek, ülkemizi bilimde, sanatta, teknolojide ve her alanda yüceltecektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum hâlinde yaşatır.” sözünden ilhamla, bizler de Antalya’mızı sadece turizmin değil, eğitimin ve bilimin de başkenti yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; fedakâr öğretmenlerimizin, kıymetli velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının Antalya’mız ve ülkemiz için hayırlı, başarılı ve verimli olmasını diliyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.