WinterLeague Convention Hosted by Antalyaspor 2022 Başlıyor

Spor 17.01.2022 - 19:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2840+ kez okundu.
 

WinterLeague Convention Hosted by Antalyaspor 2022 Başlıyor

Daha önce benzeri yapılmamış, Antalya spor turizmine büyük katkı sağlayacağına inanılan WinterLeague projesi, WL Convention etkinliği de eklenerek, “WinterLeague hosted by Antalyaspor” adıyla büyüyor.
Daha önce benzeri yapılmamış, Antalya spor turizmine büyük katkı sağlayacağına inanılan WinterLeague projesi, WL Convention etkinliği de eklenerek, “WinterLeague hosted by Antalyaspor” adıyla büyüyor. Bilindiği gibi uzun yıllardır Antalya’yı tercih eden futbol kulüpleri, antrenörler, medya mensupları, oyuncu temsilcileri ve scoutlar gibi birçok spor profesyonelinin hem destinasyon hem de birbirleri ile iletişim sağlayabileceği, bilgi ve tecrübe paylaşımı yapabileceği bir mecra bulunmuyordu. WinterLeague Convention, Antalyaspor ile birlikte bu yıl ilkini gerçekleştireceği fuar, forum ve eğitim etkinlikleri sayesinde uluslararası birçok spor profesyonelini Antalya’daki ve ülkemizdeki spor kulüpleri, spor medya kuruluşları, üniversiteler, sağlık hizmeti sağlayıcıları, spor teknoloji firmaları, tedarikçiler ve tüm sporseverlerle buluşturmayı hedefliyor. WinterLeague Convention, spor ve turizm dünyasının ulusal ve uluslararası önemli isimlerinin katılımıyla, 18 – 21 Ocak 2022 tarihleri arasında Calista Luxury Resort, Belek/Antalya’da gerçekleştirilecektir.
Daha önce benzeri yapılmamış, Antalya spor turizmine büyük katkı sağlayacağına inanılan WinterLeague projesi, WL Convention etkinliği de eklenerek, “WinterLeague hosted by Antalyaspor” adıyla büyüyor.

Daha önce benzeri yapılmamış, Antalya spor turizmine büyük katkı sağlayacağına inanılan WinterLeague projesi, WL Convention etkinliği de eklenerek, “WinterLeague hosted by Antalyaspor” adıyla büyüyor.

Bilindiği gibi uzun yıllardır Antalya’yı tercih eden futbol kulüpleri, antrenörler, medya mensupları, oyuncu temsilcileri ve scoutlar gibi birçok spor profesyonelinin hem destinasyon hem de birbirleri ile iletişim sağlayabileceği, bilgi ve tecrübe paylaşımı yapabileceği bir mecra bulunmuyordu. WinterLeague Convention, Antalyaspor ile birlikte bu yıl ilkini gerçekleştireceği fuar, forum ve eğitim etkinlikleri sayesinde uluslararası birçok spor profesyonelini Antalya’daki ve ülkemizdeki spor kulüpleri, spor medya kuruluşları, üniversiteler, sağlık hizmeti sağlayıcıları, spor teknoloji firmaları, tedarikçiler ve tüm sporseverlerle buluşturmayı hedefliyor.

WinterLeague Convention, spor ve turizm dünyasının ulusal ve uluslararası önemli isimlerinin katılımıyla, 18 – 21 Ocak 2022 tarihleri arasında Calista Luxury Resort, Belek/Antalya’da gerçekleştirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.