Yeşilköy Camii İbadete Açıldı

Gündem 29.04.2022 - 00:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1588+ kez okundu.
 

Yeşilköy Camii İbadete Açıldı

Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan Yeşilköy Camii, gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan Yeşilköy Camii, gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı. Yeşilköy Mahallesi’nde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından dualar okunarak, açılış kurdelesi kesildi. Açılışta konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yapılan bu mabedin görkemli olduğunu, Yeşilköy’e yakışan bir eserin ortaya çıktığını söyledi. Caminin yapımına destek veren tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Mutlu Ulutaş, bunun önemini belirterek, “Kamu kurumları, bu tür eserler ortaya koyabilir ama herkesin yapılan işte bir katkısının, desteğinin, hayrının olması Rabbimin katında daha muteber. O açıdan bütün Yeşilköy’lü hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu. Başkan Ulutaş, konuşmasının sonunda vatandaşların Kadir Gecesini de tebrik etti.
Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan Yeşilköy Camii, gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı.

Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan Yeşilköy Camii, gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı.

Yeşilköy Mahallesi’nde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından dualar okunarak, açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yapılan bu mabedin görkemli olduğunu, Yeşilköy’e yakışan bir eserin ortaya çıktığını söyledi.

Caminin yapımına destek veren tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Mutlu Ulutaş, bunun önemini belirterek, “Kamu kurumları, bu tür eserler ortaya koyabilir ama herkesin yapılan işte bir katkısının, desteğinin, hayrının olması Rabbimin katında daha muteber. O açıdan bütün Yeşilköy’lü hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Ulutaş, konuşmasının sonunda vatandaşların Kadir Gecesini de tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.