Buse Rent A car

irmamız, 2006 yılında Antalya da kurulmuştur. Bugüne kadar sektöründeki olumlu imajı ve sağlam altyapısıyla hergeçen zamanda hizmetlerini daha da kaliteli hale getirmeye çalışmaktadır. Antalya merkezli firmamız aracılığıyla ihtiyaç duyduğunuz kiralama işlemlerinin yanısıra Antalya Hava limanı ve varış yerleri arasında transfer hizmeti de vermekteyiz. Geniş araç filomuz  kaliteli, güvenli, bakımları ve temizlikleri zamanında yapılan araçlardan oluşmaktadır. Her türlü sorunuz ve öneriniz için bizimle telefon - email - MSN messenger (busecar@hotmail.com) adresimizle iletişim kurabilirsiniz.

Buse Rent A car

Buse Rent A car
Kategori
Ad Soyad
Ufuk Çiftçi
İl/İlçe
Antalya/Muratpaşa
Adresi
Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad. (Talya Oteli Karşısı) Cihat Kadıgil Apt. No: 65-3
Telefon
0 242 248 93 00
Cep Telefon
0 532 218 04 07
Faks
0 248 93 01
Web Sitesi
http://www.buserentacar.com
E-Posta
busecar@hotmail.com
Yayın Tarihi
31.05.2023 18:47

irmamız, 2006 yılında Antalya da kurulmuştur.

Bugüne kadar sektöründeki olumlu imajı ve sağlam altyapısıyla hergeçen zamanda hizmetlerini daha da kaliteli hale getirmeye çalışmaktadır.

Antalya merkezli firmamız aracılığıyla ihtiyaç duyduğunuz kiralama işlemlerinin yanısıra Antalya Hava limanı ve varış yerleri arasında transfer hizmeti de vermekteyiz.

Geniş araç filomuz  kaliteli, güvenli, bakımları ve temizlikleri zamanında yapılan araçlardan oluşmaktadır.

Her türlü sorunuz ve öneriniz için bizimle telefon - email - MSN messenger (busecar@hotmail.com) adresimizle iletişim kurabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.