Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Siz Ey Batı Hayranı Arkadaşlarım..

Eveeeett.. Şu çok sayın “BATI HAYRANI” ve “ÜLKESİNİN DÜŞMANI” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları size söylüyorum.. Son birkaç gündür.. “BATI”nın hiç de sizin düşündüğünüz gibi UYGAR, İNSAN HAKLARINA saygılı ve DEMOKRAT olmadığının “KANITLARI” önünüze geliyor.. ... Batı’nın hiç de uygar olmadığını, “katı yasalar” nedeniyle korkularından başlarını kaldıramadıklarını ve Avrupa’da insanların “özgür” olmadığını yıllardır yazıyorum.. Demokrat bile olamadıklarını, insan haklarına asla saygı duymadıklarını, ama film ve basın sayesinde kendilerini demokrat ve hümanist gibi gösterdiklerini yıllardır anlatıyorum.. Ama, bu BATI HAYRANI arkadaşlarım “hayranlıklarından” hiçbir şey kaybetmiyor maalesef.. … İşte gözünüze sokar gibi gelişen olaylar.. - İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, bir inancın kitabına yapılan saygısızlığa izin veriyor.. - İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, yüzlerce yıldır Afrika, Güney Amerika ve Asya’da ülkeleri sömürerek insanları aç bırakıyor.. - İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, ÇIKARLARI için başka ülkelerde kimin yönetici seçileceğine karışıyor.. - İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, terör örgütlerine (şiddete-cinayete-katliamlara) destek oluyor.. … Ve siz EY BATI HAYRANI arkadaşlarım, siz de hala Batı’yı “insan haklarına saygılı, uygar ve demokrat” sanıyorsunuz.. Bu kadar mı kör ve sağırsınız? … Uygar dediğiniz, bilim ve teknolojide çok ileri dediğiniz bu Avrupa teknolojide, tıpta hatta hemen her konuda her şeyi DOĞU’dan çaldı.. Şunu iyi anlayın artık; Hayran olduğunuz bu AVRUPA, “sömürgeci” olmanın yanısıra, aynı zamanda bir “fikir hırsızı”.. Kendilerine ait bir icatları bile yok.. … 100-150 yıldır uyudunuz-uyutuldunuz.. Harf Devrimi ile geçmişinizi karanlığa gömenlerin yazdırdığı “ısmarlama tarih” ile yetinmeyin.. Biraz tarih okuyun.. Tarihi, belgeleriyle ortaya koyanları iyi dinleyin.. Biraz Avrupa’nın tarihini araştırın.. “ÇIKARCILIK, MADDECİLİK, PARACILIK, SÖMÜRGECİLİK”ten başka bir uygarlık(!) göremezsiniz.. Ve tabii, bir de VANDALİZM.. … Yine gözünüzün önünde duruyor.. Avrupalılar; 1- “Halkın oyuyla seçilmiş” Cumhurbaşkanı’na “diktatör” yaftası yapıştırırlar.. 2- Her ülkeye “demokrasi”yi dayatırlar.. Ama.. Başlarındaki krallardan, kraliçelerden, prens ve prenseslerden asla kurtulmak istemezler.. … Çok sayın “BATI HAYRANI” ve “ÜLKESİNİN DÜŞMANI” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları size söylüyorum.. Haydi, silkinin ve kendinize gelin biraz.. Kim olduğunuzu ve kimin sizi nereye götürmek istediğini görün artık.. Kendiniz, çocuklarınız ve torunlarınız için..
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2023 - Pazartesi

Siz Ey Batı Hayranı Arkadaşlarım..

Eveeeett..

Şu çok sayın “BATI HAYRANI” ve “ÜLKESİNİN DÜŞMANI” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları size söylüyorum..

Son birkaç gündür..

“BATI”nın hiç de sizin düşündüğünüz gibi UYGAR, İNSAN HAKLARINA saygılı ve DEMOKRAT olmadığının “KANITLARI” önünüze geliyor..

...

Batı’nın hiç de uygar olmadığını, “katı yasalar” nedeniyle korkularından başlarını kaldıramadıklarını ve Avrupa’da insanların “özgür” olmadığını yıllardır yazıyorum..

Demokrat bile olamadıklarını, insan haklarına asla saygı duymadıklarını, ama film ve basın sayesinde kendilerini demokrat ve hümanist gibi gösterdiklerini yıllardır anlatıyorum..

Ama, bu BATI HAYRANI arkadaşlarım “hayranlıklarından” hiçbir şey kaybetmiyor maalesef..

İşte gözünüze sokar gibi gelişen olaylar..

- İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, bir inancın kitabına yapılan saygısızlığa izin veriyor..

- İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, yüzlerce yıldır Afrika, Güney Amerika ve Asya’da ülkeleri sömürerek insanları aç bırakıyor..

- İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, ÇIKARLARI için başka ülkelerde kimin yönetici seçileceğine karışıyor..

- İnsan haklarına saygılı, uygar ve demokrat bir Avrupa, terör örgütlerine (şiddete-cinayete-katliamlara) destek oluyor..

Ve siz EY BATI HAYRANI arkadaşlarım, siz de hala Batı’yı “insan haklarına saygılı, uygar ve demokrat” sanıyorsunuz..

Bu kadar mı kör ve sağırsınız?

Uygar dediğiniz, bilim ve teknolojide çok ileri dediğiniz bu Avrupa teknolojide, tıpta hatta hemen her konuda her şeyi DOĞU’dan çaldı..

Şunu iyi anlayın artık;

Hayran olduğunuz bu AVRUPA, “sömürgeci” olmanın yanısıra, aynı zamanda bir “fikir hırsızı”..

Kendilerine ait bir icatları bile yok..

100-150 yıldır uyudunuz-uyutuldunuz..

Harf Devrimi ile geçmişinizi karanlığa gömenlerin yazdırdığı “ısmarlama tarih” ile yetinmeyin..

Biraz tarih okuyun..

Tarihi, belgeleriyle ortaya koyanları iyi dinleyin..

Biraz Avrupa’nın tarihini araştırın..

“ÇIKARCILIK, MADDECİLİK, PARACILIK, SÖMÜRGECİLİK”ten başka bir uygarlık(!) göremezsiniz..

Ve tabii, bir de VANDALİZM..

Yine gözünüzün önünde duruyor..

Avrupalılar;

1- “Halkın oyuyla seçilmiş” Cumhurbaşkanı’na “diktatör” yaftası yapıştırırlar..

2- Her ülkeye “demokrasi”yi dayatırlar..

Ama..

Başlarındaki krallardan, kraliçelerden, prens ve prenseslerden asla kurtulmak istemezler..

Çok sayın “BATI HAYRANI” ve “ÜLKESİNİN DÜŞMANI” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları size söylüyorum..

Haydi, silkinin ve kendinize gelin biraz..

Kim olduğunuzu ve kimin sizi nereye götürmek istediğini görün artık..

Kendiniz, çocuklarınız ve torunlarınız için..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.