Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Bırakalım Muhalefette Kalsınlar..

KADIN Ak Parti iktidarının yaptığı hastanede ÜCRETSİZ “kanser” tedavisi görmüş.. Durumu iyileşince de, “şu ilaca devam et” diyerek taburcu edilmiş.. Bir CHP toplantısında konuşuyor.. “Bizi öldürecekler, gurtar… bizi gurtar Gılıçdaroğluuuu..” … ADAM sokak röportajında konuşuyor.. “Herkes bu muhalefete, özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu’na dua etmeli.. İktidar hep muhalefetin projelerini yapıyor.. EYT, asgari ücret, hastaneler, her şey..” … Aynı şekilde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de EYT düzenlemesinin açıklamasının ardından şu paylaşımı yapmıştı; “EYT hayırlı olsun. Bir bildiğimiz var… Emekçi halkımızın yükselen sesi olduğunuz için #TeşekkürlerKılıçdaroğlu” … Gördüğünüz gibi.. “GURTARICI” Kılıçdaroğlu, Ak Parti iktidarının gerçekleştirdiği bütün hizmet ve projelerin mimarı da “muhalefet”miş.. Ne güzel.. … Ama, muhalefetin belediyelerinde de gördüğümüz gibi, “İKTİDAR”a gelince maalesef proje ve hizmet üretemiyorlar.. Baksanıza “iktidardaki” muhalefet parti belediyelerine.. Temel atmama, musluk açma, iktidar projelerini engelleme, önceki başkanların hizmetlerine sahip çıkma, afette başka şehre kaçma, bol bol eğlence ile gün dolduruyorlar.. Madem ki, muhalefette iken çok başarılılar.. Madem ki, muhalefette iken ülke ve millet için inanılmaz proje ve hizmetlere (!) imza atıyorlar.. Madem ki, iktidarda iken bocalıyorlar.. Madem ki, Türkiye’yi ve Türk milletini çok seviyorlar.. Öyleyse.. “Ülkenin ve milletin” yararı için, bırakalım BU MUHALEFET hep muhalefette kalsın.. Böylesi daha mantıklı değil mi?
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2023 - Cuma

Bırakalım Muhalefette Kalsınlar..

KADIN Ak Parti iktidarının yaptığı hastanede ÜCRETSİZ “kanser” tedavisi görmüş..

Durumu iyileşince de, “şu ilaca devam et” diyerek taburcu edilmiş..

Bir CHP toplantısında konuşuyor..

“Bizi öldürecekler, gurtar… bizi gurtar Gılıçdaroğluuuu..”

ADAM sokak röportajında konuşuyor..

“Herkes bu muhalefete, özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu’na dua etmeli.. İktidar hep muhalefetin projelerini yapıyor.. EYT, asgari ücret, hastaneler, her şey..”

Aynı şekilde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de EYT düzenlemesinin açıklamasının ardından şu paylaşımı yapmıştı;

“EYT hayırlı olsun. Bir bildiğimiz var… Emekçi halkımızın yükselen sesi olduğunuz için #TeşekkürlerKılıçdaroğlu”

Gördüğünüz gibi..

“GURTARICI” Kılıçdaroğlu, Ak Parti iktidarının gerçekleştirdiği bütün hizmet ve projelerin mimarı da “muhalefet”miş..

Ne güzel..

Ama, muhalefetin belediyelerinde de gördüğümüz gibi, “İKTİDAR”a gelince maalesef proje ve hizmet üretemiyorlar..

Baksanıza “iktidardaki” muhalefet parti belediyelerine..

Temel atmama, musluk açma, iktidar projelerini engelleme, önceki başkanların hizmetlerine sahip çıkma, afette başka şehre kaçma, bol bol eğlence ile gün dolduruyorlar..

Madem ki, muhalefette iken çok başarılılar..

Madem ki, muhalefette iken ülke ve millet için inanılmaz proje ve hizmetlere (!) imza atıyorlar..

Madem ki, iktidarda iken bocalıyorlar..

Madem ki, Türkiye’yi ve Türk milletini çok seviyorlar..

Öyleyse..

“Ülkenin ve milletin” yararı için, bırakalım BU MUHALEFET hep muhalefette kalsın..

Böylesi daha mantıklı değil mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.