Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Hizmete Çökme Ve Provokasyon..

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın doğu ilçelerindeydi.. Mitingler düzenledi.. Gittiği her yerde Antalya ve ilçelerine neler yapacaklarını, ne gibi projeler hazırladıklarını, bunları hayata nasıl geçireceklerini anlatmadı.. Bunun yerine, -her zamanki gibi- “genel siyaset” yaparak, yine “Tayyip nefreti” ile seçmenlerini ellerinde tutmaya çalıştı.. Bir Genel Başkan olarak yapsın, yapacak, siyasette bu gayet normal.. Ama.. Muhittin Böcek’e de genel siyaset yaptıran Özgür Özel, iktidar partisinin açılışlarını ayıplarken “Muhittin Böcek’in ayıpları”nı görmemesi “normal” değil.. … Özel dedi ki; “Mehmet Nuri Ersoy mafya gibi gelmiş çökmüş, bizim tesisi bize açıyor..” Özel’in “açılış yapıyor”dan kastettiği yer, Antalya’nın Kemer ilçesindeki Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi.. Vay efendim bu açılışa Muhittin Böcek’i niye davet edilmemiş.. … Haklı mı, evet haklı.. Amaaaaaaaa.. Özel’e hemen soralım; - 3. Raylı Sistem’i, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni, İlçelerdeki bazı otogar ve Hal tesislerini hizmet açan Muhittin Böcek, bu tesisleri proje haline getiren, kaynağını hazırlayan, çoğunu da bitirme noktasına getiren Menderes Türel’i niye hiçbirine davet etmemiş? - Bırak daveti, niye hiçbirinde Menderes Türel’in adını zikrederek bir kez bile teşekkür etmemiş? Bunu Muhittin Böcek’e sordun mu Özgür Özel? Bu da bir “hizmete çökme” değil midir? “İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır” deyişimiz işte bu durumları çok iyi anlatıyor.. Kendinize yapılan görüyorsunuz da, başkalarına yaptıklarınıza hem kör hem sağır oluyorsunuz.. Yok böyle bir dünya.. … Alanya’daki mitingle ilgili önemli bir konu daha var.. Ve bunun konuşulması gerekiyor.. … Medyada ve sosyal medyada görmüşsünüzdür.. Özgür Özel’in katılımıyla Alanya’da gerçekleştirilen mitingde, üzerinde DEM Parti logosu bulunan, “Selahattin Demirtaş’a selam olsun” ve “Osman Kavala’ya selam olsun” yazılı iki pankart açıldı.. Bu görüntülerin yayılması üzerine CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir hemen basın açıklaması yaptı.. - “Bu bir provokasyondur” dedi.. - “Bize tuzak kurulmuştur” dedi.. … CHP’li İlçe Başkanı’nın kendi partisinin ilişkilerinden haberi yok galiba.. Özgür Özel’in “CHP’ye Genel Başkan seçildiği gün” söylediği sözleri pankart haline getirmişler, CHP mitinginde bir kez daha hatırlatıyorlar.. DEM’li CHP’nin mitinginde bu pankartı açanlar “ortak”larına destek veriyor.. Bunun nesi provokasyon? … Ak Parti veya MHP mitinginde bu tür bir pankartı açsalardı buna provokasyon diyebilirdik.. Ama bu CHP’nin mitingi.. Yani DEM’le ittifak yapan partinin mitingi.. Yani DEM’in ortağı olan partinin mitingi.. Özgür Özel’in söylediği lafların yazılı olduğu pankartı başka nerede açacaklardı? … Bu CHP’liler çırpındıkça batıyorlar, farkında değiller.. Ya da farkındalar, “ya devlet başa ya kuzgun leşe” diyerek seçim kazanabilmek için sürekli olarak milletin aklıyla oynamaya devam ediyorlar.. CHP’li seçmenin gözleri açılmalı artık..
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2024 - Salı

Hizmete Çökme Ve Provokasyon..

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın doğu ilçelerindeydi..

Mitingler düzenledi..

Gittiği her yerde Antalya ve ilçelerine neler yapacaklarını, ne gibi projeler hazırladıklarını, bunları hayata nasıl geçireceklerini anlatmadı..

Bunun yerine, -her zamanki gibi- “genel siyaset” yaparak, yine “Tayyip nefreti” ile seçmenlerini ellerinde tutmaya çalıştı..

Bir Genel Başkan olarak yapsın, yapacak, siyasette bu gayet normal..

Ama..

Muhittin Böcek’e de genel siyaset yaptıran Özgür Özel, iktidar partisinin açılışlarını ayıplarken “Muhittin Böcek’in ayıpları”nı görmemesi “normal” değil..

Özel dedi ki;

“Mehmet Nuri Ersoy mafya gibi gelmiş çökmüş, bizim tesisi bize açıyor..”

Özel’in “açılış yapıyor”dan kastettiği yer, Antalya’nın Kemer ilçesindeki Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi..

Vay efendim bu açılışa Muhittin Böcek’i niye davet edilmemiş..

Haklı mı, evet haklı..

Amaaaaaaaa..

Özel’e hemen soralım;

- 3. Raylı Sistem’i, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni, İlçelerdeki bazı otogar ve Hal tesislerini hizmet açan Muhittin Böcek, bu tesisleri proje haline getiren, kaynağını hazırlayan, çoğunu da bitirme noktasına getiren Menderes Türel’i niye hiçbirine davet etmemiş?

- Bırak daveti, niye hiçbirinde Menderes Türel’in adını zikrederek bir kez bile teşekkür etmemiş?

Bunu Muhittin Böcek’e sordun mu Özgür Özel?

Bu da bir “hizmete çökme” değil midir?

“İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır” deyişimiz işte bu durumları çok iyi anlatıyor..

Kendinize yapılan görüyorsunuz da, başkalarına yaptıklarınıza hem kör hem sağır oluyorsunuz..

Yok böyle bir dünya..

Alanya’daki mitingle ilgili önemli bir konu daha var..

Ve bunun konuşulması gerekiyor..

Medyada ve sosyal medyada görmüşsünüzdür..

Özgür Özel’in katılımıyla Alanya’da gerçekleştirilen mitingde, üzerinde DEM Parti logosu bulunan, “Selahattin Demirtaş’a selam olsun” ve “Osman Kavala’ya selam olsun” yazılı iki pankart açıldı..

Bu görüntülerin yayılması üzerine CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir hemen basın açıklaması yaptı..

- “Bu bir provokasyondur” dedi..

- “Bize tuzak kurulmuştur” dedi..

CHP’li İlçe Başkanı’nın kendi partisinin ilişkilerinden haberi yok galiba..

Özgür Özel’in “CHP’ye Genel Başkan seçildiği gün” söylediği sözleri pankart haline getirmişler, CHP mitinginde bir kez daha hatırlatıyorlar..

DEM’li CHP’nin mitinginde bu pankartı açanlar “ortak”larına destek veriyor..

Bunun nesi provokasyon?

Ak Parti veya MHP mitinginde bu tür bir pankartı açsalardı buna provokasyon diyebilirdik..

Ama bu CHP’nin mitingi..

Yani DEM’le ittifak yapan partinin mitingi..

Yani DEM’in ortağı olan partinin mitingi..

Özgür Özel’in söylediği lafların yazılı olduğu pankartı başka nerede açacaklardı?

Bu CHP’liler çırpındıkça batıyorlar, farkında değiller..

Ya da farkındalar, “ya devlet başa ya kuzgun leşe” diyerek seçim kazanabilmek için sürekli olarak milletin aklıyla oynamaya devam ediyorlar..

CHP’li seçmenin gözleri açılmalı artık..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.