Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Yenilgiyi Unuttu

Antalyaspor bugün Anadoludan Kayserıye konuk oldu   . Kayseri şehir stadyumunda oynanan karsılasmada iki ekıbınde kıran kırana gecen Mücadele,si    eşitlik ile tamamlandı. Son yedi haftadır puan alamayan kayserı nıhayet haftalar sonra evinde puanla tanıştı . Geçtiğimiz günlerde   Kayserispor'un teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, yeni takımıyla ilk resmi maçına  memleketı ve doğup büyüdüğü  ve alt kadrodan yetiştiği  Antalyaspor karşısında çıkmış oldu. Antalyaspor'un golünü ilk yarı  Larsson kaydederken,   Kayserispor'un golü ikinci yarı  Ali Karimi'den geldi. Yılmaz, son  yedi maçından da yenilgiyle ayrılan   Kayserispor ile çıktığı ilk maçta bu seriye son vermiş puanla başlamış oldu . Maça kayserı daha iyi başladı  sol kanatta topla buluşan Gökhan Sazdağı'nın, iki rakibini geçip ceza sahasında sert şutunda top yandan auta çıktı. Antalyaspor yaptığı ilk atağında öne geçti. Safuri'nin pası ile kaleci Bilal Bayazıt'la karşı karşıya kalan Larsson'un yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Akrep farkııkıye cıkarabilirdi  kaleci Bilal Bayazıt ile karşı karşıya kalan Buksa'nın vuruşunda, Bilal meşin yuvarlağı kornere çeldi Buksa buğun iyi değildi bayağı pozısyonları kullanamadı kullansa fark olurdu. Atamayana atarlar misali  gelişen  Kayserispor atağında sahneye çıkan Ali Karimi, zor pozisyonda topa kafa vuruşunu yaptı ve topu Antalyaspor ağlarına gönderdi oyuna denge geldı . Bundan sonra son yarım saat karsılıklı ataklarla geçıldı ama başka gol olmadı puanlar paylasıldı iki ekıbıde kutlarım.
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2024 - Pazartesi

Antalyaspor Yenilgiyi Unuttu

Antalyaspor bugün Anadoludan Kayserıye konuk oldu   . Kayseri şehir stadyumunda oynanan karsılasmada iki ekıbınde kıran kırana gecen Mücadele,si    eşitlik ile tamamlandı.

Son yedi haftadır puan alamayan kayserı nıhayet haftalar sonra evinde puanla tanıştı .

Geçtiğimiz günlerde   Kayserispor'un teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, yeni takımıyla ilk resmi maçına  memleketı ve doğup büyüdüğü  ve alt kadrodan yetiştiği  Antalyaspor karşısında çıkmış oldu.

Antalyaspor'un golünü ilk yarı  Larsson kaydederken,   Kayserispor'un golü ikinci yarı  Ali Karimi'den geldi.

Yılmaz, son  yedi maçından da yenilgiyle ayrılan   Kayserispor ile çıktığı ilk maçta bu seriye son vermiş puanla başlamış oldu .

Maça kayserı daha iyi başladı  sol kanatta topla buluşan Gökhan Sazdağı'nın, iki rakibini geçip ceza sahasında sert şutunda top yandan auta çıktı.

Antalyaspor yaptığı ilk atağında öne geçti. Safuri'nin pası ile kaleci Bilal Bayazıt'la karşı karşıya kalan Larsson'un yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Akrep farkııkıye cıkarabilirdi  kaleci Bilal Bayazıt ile karşı karşıya kalan Buksa'nın vuruşunda, Bilal meşin yuvarlağı kornere çeldi Buksa buğun iyi değildi bayağı pozısyonları kullanamadı kullansa fark olurdu.

Atamayana atarlar misali  gelişen  Kayserispor atağında sahneye çıkan Ali Karimi, zor pozisyonda topa kafa vuruşunu yaptı ve topu Antalyaspor ağlarına gönderdi oyuna denge geldı .

Bundan sonra son yarım saat karsılıklı ataklarla geçıldı ama başka gol olmadı puanlar paylasıldı iki ekıbıde kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.