Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Alanyaspor Bereberliği Zor Kurtardı

Alanyaspor  Süper Lig'in 23. haftasında  Alanyada   İstanbulun süprız takımı son haftaların flaş ekıbı   Pendikspor u ağırladı . Alanya Kırbıyık Holding Stadyumu'nda hakem Volkan Bayarslan'ın ilk düdüğüyle ile başlayan musabakada konuk ekıbın öne geçmesı Alanyasporu tetikleyınce baskı kuran ev sahıbı son dakıkalara dogru attıgı golle ancak bir puanı alabildi. Aslında iyi maç çıkaran Alanya spor maçın    İkinici devrenin ortalarında  bir  gol buldu ama   ev sahibi ekibin attığı  bu gol, hakem Volkan Bayarslan tarafından VAR'da incelendi ve gol iptal edildi bu aslında goldü ama verilmedi diye düşünüyorum . Pendikspor'un formda golcüsü Mame Thiam takımını   öne geçiren golü kaydetti. Bu gole karşılık Leroy Fer'den gelen muhteşem gol oyuna   denge geldi ve karşılaşmadaki eşitlik tekrardan sağlandı. Mücadelede başka gol olmazken taraflar puanları paylaştı. Bu sonuçla ev sahibi ekip 28 puana, ulastı akdenız ekıbı şimdilık rahat bir yerde  oturuyor diyebilirim ama dikkat etmesi gerekiyor. bir sonraki haftasında  Alanyaspor Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu maç da çok önemlı yenıldığı takdırda bıraz aşagılara inecek.
Ekleme Tarihi: 27 Ocak 2024 - Cumartesi

Alanyaspor Bereberliği Zor Kurtardı

Alanyaspor  Süper Lig'in 23. haftasında  Alanyada   İstanbulun süprız takımı son haftaların flaş ekıbı   Pendikspor u ağırladı .

Alanya Kırbıyık Holding Stadyumu'nda hakem Volkan Bayarslan'ın ilk düdüğüyle ile başlayan musabakada konuk ekıbın öne geçmesı Alanyasporu tetikleyınce baskı kuran ev sahıbı son dakıkalara dogru attıgı golle ancak bir puanı alabildi.

Aslında iyi maç çıkaran Alanya spor maçın    İkinici devrenin ortalarında  bir  gol buldu ama   ev sahibi ekibin attığı  bu gol, hakem Volkan Bayarslan tarafından VAR'da incelendi ve gol iptal edildi bu aslında goldü ama verilmedi diye düşünüyorum .

Pendikspor'un formda golcüsü Mame Thiam takımını   öne geçiren golü kaydetti.

Bu gole karşılık Leroy Fer'den gelen muhteşem gol oyuna   denge geldi ve karşılaşmadaki eşitlik tekrardan sağlandı. Mücadelede başka gol olmazken taraflar puanları paylaştı.

Bu sonuçla ev sahibi ekip 28 puana, ulastı akdenız ekıbı şimdilık rahat bir yerde  oturuyor diyebilirim ama dikkat etmesi gerekiyor.

bir sonraki haftasında  Alanyaspor Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu maç da çok önemlı yenıldığı takdırda bıraz aşagılara inecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.