Mehmet Murat Ulucan Jandarma Sahil Güvenlik Akademi Öğrencilerini Makamında Kabul Etti

Asayiş 26.07.2019 - 19:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2925+ kez okundu.
 

Mehmet Murat Ulucan Jandarma Sahil Güvenlik Akademi Öğrencilerini Makamında Kabul Etti

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan 25 Temmuz günü, J.Alb. Mete Barakazi ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademi 1. Sınıf öğrencilerini makamında kabul etti.
Ulucan ziyaret sırasında öğrencilere, Antalya Emniyet Müdürlüğünün kent güvenliğinin sağlanması alanında yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgiler vererek, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat hizmet veren, vatandaşın canını, malını ve namusunu koruma uğruna seve seve canını veren Emniyet Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatının her zaman omuz omuza görev yaptığını ve her daim milletimizin güven ve takdirini kazandığını ifade etti. Kolluk kuvvetlerinin görevini anayasa, uluslararası sözleşmeler, kanunlar ve diğer ilgili mevzuatlara göre yürüttüğünün altını çizen Emniyet Müdürümüz ULUCAN, kolluk kuvvetlerine de kimlerin emir verebileceğinin ilgili  kanunlarda ve yürürlükteki mevzuatlarda açıkça belirtildiğini, kolluk kuvvetleri olarak Anayasamızın temel değerlerine, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye bağlı olarak ve yalnızca seçilmiş meşru otoritenin emrinde görevlerimizi ifa edebileceğimizi vurguladı. Hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmanın önemini de vurgulayan Sayın Ulucan; milli, ahlaki ve mesleki değerlerle görev ve sorumluluklarını yerine getirmelerini, ülkemizin geleceğinin inşasında pay ve onur sahibi olmalarını temenni ederek, öğrencilik ve meslek hayatlarında başarılarının devamını diledi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan 25 Temmuz günü, J.Alb. Mete Barakazi ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademi 1. Sınıf öğrencilerini makamında kabul etti.

Ulucan ziyaret sırasında öğrencilere, Antalya Emniyet Müdürlüğünün kent güvenliğinin sağlanması alanında yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgiler vererek, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat hizmet veren, vatandaşın canını, malını ve namusunu koruma uğruna seve seve canını veren Emniyet Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatının her zaman omuz omuza görev yaptığını ve her daim milletimizin güven ve takdirini kazandığını ifade etti.

Kolluk kuvvetlerinin görevini anayasa, uluslararası sözleşmeler, kanunlar ve diğer ilgili mevzuatlara göre yürüttüğünün altını çizen Emniyet Müdürümüz ULUCAN, kolluk kuvvetlerine de kimlerin emir verebileceğinin ilgili  kanunlarda ve yürürlükteki mevzuatlarda açıkça belirtildiğini, kolluk kuvvetleri olarak Anayasamızın temel değerlerine, hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye bağlı olarak ve yalnızca seçilmiş meşru otoritenin emrinde görevlerimizi ifa edebileceğimizi vurguladı.

Hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmanın önemini de vurgulayan Sayın Ulucan; milli, ahlaki ve mesleki değerlerle görev ve sorumluluklarını yerine getirmelerini, ülkemizin geleceğinin inşasında pay ve onur sahibi olmalarını temenni ederek, öğrencilik ve meslek hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.