Konyaaltı Belediyesi Hayvan Katliamına Özür Mesajı

Gündem 08.12.2019 - 20:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2930+ kez okundu.
 

Konyaaltı Belediyesi Hayvan Katliamına Özür Mesajı

www.antalyahabertakip.com haber sitesinde CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı başlıklı ,yaptığımız haber üzerine Konyaaltı Belediyesi Açıklama ve Özür mesajı yayınladı.
CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı Başlıklı haberimiz üzerine Konyaaltı Belediyesinin yayınladığı Açıklama ve Özür mesajında şu açıklamada bulundu. “Belediyemize ait Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugün meydana gelen hayvan ölümleri, tüm hayvan severleri ve kamuoyunu üzdüğü gibi bizi de derinden yaralamıştır. Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya derhal başlanmış olup ilk bulgular, ölümlerin bir sabotaj neticesinde gerçekleştiği şüphesini kuvvetlendirmektedir. Gerek belediyemiz bünyesinde başlatılan idari soruşturmanın gerekse adli merciler tarafından sürdürülen soruşturmanın tam bir şeffaflık ve ciddiyetle yürütülmesi için gerekli tüm tedbirler hızla alınacaktır. Bu üzücü olayda ihmali ve kastı bulunan tüm şahıs ve yetkililer hakkında gereken adli ve idari işlemlerin de süratle yapılacağının bilinmesini isteriz. Her ne olursa olsun, dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı gerektiği gibi koruyamamanın mahcubiyetiyle kamuoyundan özür dileriz” dendi.
www.antalyahabertakip.com haber sitesinde CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı başlıklı ,yaptığımız haber üzerine Konyaaltı Belediyesi Açıklama ve Özür mesajı yayınladı.

CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı Başlıklı haberimiz üzerine Konyaaltı Belediyesinin yayınladığı Açıklama ve Özür mesajında şu açıklamada bulundu. “Belediyemize ait Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugün meydana gelen hayvan ölümleri, tüm hayvan severleri ve kamuoyunu üzdüğü gibi bizi de derinden yaralamıştır.

Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya derhal başlanmış olup ilk bulgular, ölümlerin bir sabotaj neticesinde gerçekleştiği şüphesini kuvvetlendirmektedir.

Gerek belediyemiz bünyesinde başlatılan idari soruşturmanın gerekse adli merciler tarafından sürdürülen soruşturmanın tam bir şeffaflık ve ciddiyetle yürütülmesi için gerekli tüm tedbirler hızla alınacaktır.

Bu üzücü olayda ihmali ve kastı bulunan tüm şahıs ve yetkililer hakkında gereken adli ve idari işlemlerin de süratle yapılacağının bilinmesini isteriz.

Her ne olursa olsun, dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı gerektiği gibi koruyamamanın mahcubiyetiyle kamuoyundan özür dileriz” dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.