Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri İle Online Ortamda Tanıştı

07.10.2020 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1749+ kez okundu.
 

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri İle Online Ortamda Tanıştı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde fakülteyi yeni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde fakülteyi yeni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Tanışma toplantısı Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümleri öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Covid-19 pandemisi sürecinde yüz yüze eğitime ara verilerek 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi derslerinin uzaktan eğitim ile yürütülmesi kararı alındığını söyleyen Dekan Prof. Dr. Selma Öncel, “Öğrencilere üniversiteye başlama heyecanını yaşatabilmek, motivasyonlarını yükseltmek, fakülteyi ve öğretim elemanlarını tanıtmak amacıyla bir toplantı planlandık ve online olarak toplantımızı gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu. Dekan Öncel, “Yüz yüze yürütülen eğitim öğretim döneminin ilk haftasında oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmekteydi. Bu toplantı ile öğrencilere oryantasyon eğitimini sunmaya çalıştık. Öğrencilerin katılımının yüksek olması onların istekli ve ders dönemine hazır olduklarını gösterdi. Onların motivasyon ve heyacanı bizleri de oldukça mutlu etti.” dedi. Tanışma toplantısında öğrencilere Fakülte tanıtım videosu izletildi. Daha sonra bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtarak öğrencilere, “Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ailesine hoş geldiniz.” dediler.
Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde fakülteyi yeni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde fakülteyi yeni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Tanışma toplantısı Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümleri öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemisi sürecinde yüz yüze eğitime ara verilerek 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi derslerinin uzaktan eğitim ile yürütülmesi kararı alındığını söyleyen Dekan Prof. Dr. Selma Öncel, “Öğrencilere üniversiteye başlama heyecanını yaşatabilmek, motivasyonlarını yükseltmek, fakülteyi ve öğretim elemanlarını tanıtmak amacıyla bir toplantı planlandık ve online olarak toplantımızı gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.

Dekan Öncel, “Yüz yüze yürütülen eğitim öğretim döneminin ilk haftasında oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmekteydi. Bu toplantı ile öğrencilere oryantasyon eğitimini sunmaya çalıştık. Öğrencilerin katılımının yüksek olması onların istekli ve ders dönemine hazır olduklarını gösterdi. Onların motivasyon ve heyacanı bizleri de oldukça mutlu etti.” dedi.

Tanışma toplantısında öğrencilere Fakülte tanıtım videosu izletildi. Daha sonra bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtarak öğrencilere, “Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ailesine hoş geldiniz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.