32. Finike Festivali 4. Gününde Coşkuyla Sürüyor: Oğuzhan Koç Romantik Şarkılarıyla Damga Vurdu

Kültür-Sanat 01.07.2022 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2813+ kez okundu.
 

32. Finike Festivali 4. Gününde Coşkuyla Sürüyor: Oğuzhan Koç Romantik Şarkılarıyla Damga Vurdu

32. Finike Festivali, dördüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı . Dördüncü gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi.
32. Finike Festivali, dördüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı . Dördüncü  gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi. Oğuzhan Koç’u kalabalık ışık şovuyla karşıladı Ardından Oğuzhan Koç  sahne aldı. Festival, dördüncü gününde büyük bir kalabalık konsere katıldı, Şarkılarıyla keyifli anlar yaşatan Oğuzhan Koç’la birlikte hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Coşkulu geçen konserin sonunda Başkan Mustafa Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Oğuzhan Koç’a  Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti. Festivalin son  gününde 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle tüm Finike eğlenceye doyacak. Aynı zamanda Finike Kent Meydanının temel atma töreni de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle birlikte gerçekleşecek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK’in katılım sağlayacağı törenden sonra Haluk Levent sahnede olacak. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi; “Meydan projesini hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Proje tamamlandıktan sonra tüm etkinliklerimizi festivalimizi gerçekleştireceğimiz bir meydana kavuşacağız.  Finike’mize yeni bir çehre kazandıracak olan Kent Meydanı temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.”
32. Finike Festivali, dördüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı . Dördüncü gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi.

32. Finike Festivali, dördüncü gününde Oğuzhan Koç sahne aldı . Dördüncü  gününde de DJ Ersin performansıyla başladı, İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi. Oğuzhan Koç’u kalabalık ışık şovuyla karşıladı Ardından Oğuzhan Koç  sahne aldı. Festival, dördüncü gününde büyük bir kalabalık konsere katıldı, Şarkılarıyla keyifli anlar yaşatan Oğuzhan Koç’la birlikte hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.
Coşkulu geçen konserin sonunda Başkan Mustafa Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Oğuzhan Koç’a  Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti.

Festivalin son  gününde 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle tüm Finike eğlenceye doyacak. Aynı zamanda Finike Kent Meydanının temel atma töreni de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle birlikte gerçekleşecek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK’in katılım sağlayacağı törenden sonra Haluk Levent sahnede olacak.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi; “Meydan projesini hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Proje tamamlandıktan sonra tüm etkinliklerimizi festivalimizi gerçekleştireceğimiz bir meydana kavuşacağız.  Finike’mize yeni bir çehre kazandıracak olan Kent Meydanı temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.