Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası İzmir'de Yapıldı

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.07.2023 - 21:03, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:12 3114+ kez okundu.
 

Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası İzmir'de Yapıldı

6. sı düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans Sporu. Türkiye Şampiyonası, İzmir'de büyük bir coşkuyla yapıldı.
6. sı düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans Sporu. Türkiye Şampiyonası, İzmir'de büyük bir coşkuyla yapıldı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen yarış Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleşti. Yarışmaya birçok ilden 36 dansçı katıldı. 17 farklı kategoride düzenlenen şampiyonada dansçılar başarılı bir performans sergilediler. Dereceye giren dansçılara kupa ve madalya verilmesiyle Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası sona erdi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Danışmanı Şükriye Karaben ’de Şampiyonaya katılım sağladı. Şükriye Karaben yaptığı açıklamada “Ülkemizin dört bir yanından bir birbirinden özel başarılı çok özel gençlerimiz 17 farklı kategoride 36 dansçımız yarıştı. Her birini tekrar canı gönülden tebrik ediyorum. Ama biz Portakal çiçeği kokulu Antalya’mıza bol madalya ile geliyoruz. Farklı kategorilerde yarışan 3 kupa, onlarca altın madalya alarak en çok ödül alan unvanına sahip olan, dans performansları ile şampiyona ya damga vuran Abdülkadir çiftinin başarıları Antalya’ya ile dönmenin gururunu yaşıyoruz… Federasyon başkanım başta olmak üzere, bu organizasyon da emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık ”dedi
6. sı düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans Sporu. Türkiye Şampiyonası, İzmir'de büyük bir coşkuyla yapıldı.

6. sı düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans Sporu. Türkiye Şampiyonası, İzmir'de büyük bir coşkuyla yapıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen yarış Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleşti. Yarışmaya birçok ilden 36 dansçı katıldı.

17 farklı kategoride düzenlenen şampiyonada dansçılar başarılı bir performans sergilediler. Dereceye giren dansçılara kupa ve madalya verilmesiyle Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Danışmanı Şükriye Karaben ’de Şampiyonaya katılım sağladı. Şükriye Karaben yaptığı açıklamada “Ülkemizin dört bir yanından bir birbirinden özel başarılı çok özel gençlerimiz 17 farklı kategoride 36 dansçımız yarıştı. Her birini tekrar canı gönülden tebrik ediyorum. Ama biz Portakal çiçeği kokulu Antalya’mıza bol madalya ile geliyoruz.

Farklı kategorilerde yarışan 3 kupa, onlarca altın madalya alarak en çok ödül alan unvanına sahip olan, dans performansları ile şampiyona ya damga vuran Abdülkadir çiftinin başarıları Antalya’ya ile dönmenin gururunu yaşıyoruz…

Federasyon başkanım başta olmak üzere, bu organizasyon da emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık ”dedi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.