Konyaaltı’nda Miniklerin Karne Heyecanı

Egitim (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.01.2024 - 19:40, Güncelleme: 19.01.2024 - 19:40 2791+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Miniklerin Karne Heyecanı

Konyaaltı Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşleri’nde eğitim gören minikler, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem karnelerini aldı. Minikler karne sevinçlerini aileleri ile birlikte yaşadı.
antalyahabertakip.com - Konyaaltı Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşleri’nde eğitim gören minik öğrenciler 2023-2024 yılı ilk dönem sonu karnelerini aldı. Karnelerini alan minik öğrenciler sevinçlerini aileleri ile birlikte yaşadı. Gündüz bakımevi ve kreşlerde görevli öğretmenler tarafından hazırlanan karneler öğrencilere verildi. Karnelerini alan minik öğrenciler öğretmenleri ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. KAPASİTEYİ 2 KAT ARTIRDIK Göreve geldikleri günden beri Konyaaltı ilçesindeki kreşlerde kapasiteyi iki kat artırdıklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Konyaaltı vatandaşlarımızın çocuklarını uygun bir ücretle kreşe gönderebilmeleri için belediye olarak kapasitemizi iki katına çıkardık. Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Onlara iyi bir eğitim imkanı sunmayı belediye olarak kendimize bir görev haline getirdik. Uzman öğretmenlerimizle minik öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Şimdi de minik öğrencilerimiz karnelerini aldı. Onlara ve ailelerine iyi tatiller diliyorum’’ dedi.
Konyaaltı Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşleri’nde eğitim gören minikler, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem karnelerini aldı. Minikler karne sevinçlerini aileleri ile birlikte yaşadı.

antalyahabertakip.com - Konyaaltı Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşleri’nde eğitim gören minik öğrenciler 2023-2024 yılı ilk dönem sonu karnelerini aldı. Karnelerini alan minik öğrenciler sevinçlerini aileleri ile birlikte yaşadı. Gündüz bakımevi ve kreşlerde görevli öğretmenler tarafından hazırlanan karneler öğrencilere verildi. Karnelerini alan minik öğrenciler öğretmenleri ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

KAPASİTEYİ 2 KAT ARTIRDIK

Göreve geldikleri günden beri Konyaaltı ilçesindeki kreşlerde kapasiteyi iki kat artırdıklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Konyaaltı vatandaşlarımızın çocuklarını uygun bir ücretle kreşe gönderebilmeleri için belediye olarak kapasitemizi iki katına çıkardık. Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Onlara iyi bir eğitim imkanı sunmayı belediye olarak kendimize bir görev haline getirdik. Uzman öğretmenlerimizle minik öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Şimdi de minik öğrencilerimiz karnelerini aldı. Onlara ve ailelerine iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.