Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar “Antalya İçin Başarmaya Geliyoruz”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 30.03.2024 - 15:03, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:28 3274+ kez okundu.
 

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar “Antalya İçin Başarmaya Geliyoruz”

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar Antalya’da yükselişimiz önlenemez” dedi.
antalyahabertakip.com - Antalya’da kurulduğu günden beri parti içi sorunlarla uğraşan Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar’ın atanması ile başarıya koşuyor. Atanmasının ardından parti içi uyuşmazlıkları toparlayıp, parti içi huzuru sağlayan Bayraktar 31. Mart 2024 seçimlerine 4 ilçe de güçlü isimlerle yola çıktı. Kemer, Akseki, Elmalı ve Konyaaltı’nda aday çıkardı. Memleket Partisi Antalya, seçim çalışmalarını gerek aday çıkardıkları ilçelerde gerekse diğer ilçelerde saha çalışmalarıyla oy potansiyelini artırmasıyla dikkat çekiyor. Bu başarı başta Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar ve teşkilatın azimle, kararlılıkla çalışmasının en büyük eseri. Bayraktar, " Biz Güveni Antalyalılardan alıyoruz. Antalya’mız da yola çıktığımız ilçelerimizde üreten, değer katan, yaşayan, yaşatan belediyecilikle' tanıştırmaya kararlıyız. Bölgelerinde tanınan sevilen güçlü adaylarımız var. Adaylarımızla hemşerilerimiz her fırsatta bir araya geldik. Onları dinledik sorunları ve istekleri not aldık. Çözümleri için projeler ürettik Antalya için, Konyaaltı için, Elmalı İçin, Akseki İçin, Kemer İçin hep birlikte başarmaya geliyoruz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Memleket Partisine destek ve oylarınızı bekliyoruz " dedi.
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar Antalya’da yükselişimiz önlenemez” dedi.

antalyahabertakip.com - Antalya’da kurulduğu günden beri parti içi sorunlarla uğraşan Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar’ın atanması ile başarıya koşuyor. Atanmasının ardından parti içi uyuşmazlıkları toparlayıp, parti içi huzuru sağlayan Bayraktar 31. Mart 2024 seçimlerine 4 ilçe de güçlü isimlerle yola çıktı. Kemer, Akseki, Elmalı ve Konyaaltı’nda aday çıkardı. Memleket Partisi Antalya, seçim çalışmalarını gerek aday çıkardıkları ilçelerde gerekse diğer ilçelerde saha çalışmalarıyla oy potansiyelini artırmasıyla dikkat çekiyor. Bu başarı başta Antalya İl Başkanı Soykan Bayraktar ve teşkilatın azimle, kararlılıkla çalışmasının en büyük eseri.

Bayraktar, " Biz Güveni Antalyalılardan alıyoruz. Antalya’mız da yola çıktığımız ilçelerimizde üreten, değer katan, yaşayan, yaşatan belediyecilikle' tanıştırmaya kararlıyız. Bölgelerinde tanınan sevilen güçlü adaylarımız var. Adaylarımızla hemşerilerimiz her fırsatta bir araya geldik. Onları dinledik sorunları ve istekleri not aldık. Çözümleri için projeler ürettik Antalya için, Konyaaltı için, Elmalı İçin, Akseki İçin, Kemer İçin hep birlikte başarmaya geliyoruz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Memleket Partisine destek ve oylarınızı bekliyoruz " dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.