Şahane Hayatım 22. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 01.04.2024 - 19:58, Güncelleme: 01.04.2024 - 19:58 10908 kez okundu.
 

Şahane Hayatım 22. Bölüm Özeti

Şebnem, Mesut’a atılan iftiranın şokunu atlatamamışken telefonuna gelen tehdit mesajıyla iyice sarsılır.
antalyahabertakip.com - Şebnem, Mesut’u temize çıkarmanın yollarını ararken şantajcıyı bulmak için zamanın daraldığının da farkındadır. Mesut ise Elif’in kumpasından sonra göz altına alınır. Elif’le anlaşmanın yollarını arayan Mesut, Elif’in ona yaptığı teklif karşısında zor durumda kalır. Ama Mesut’un bir planı vardır. Onur ve Şebnem herkesi Demir’in kaçtığına ikna etmişken, Demir’in babası Macit’in gelişi her şeyi alt üst eder. Oğlunun başına kötü bir şey geldiğini düşünen Macit’in hedefinde ise Şebnem vardır. Bütün bu olayların arasında sıkışıp kalan Şebnem bir çıkış yolu bulabilecek midir?
Şebnem, Mesut’a atılan iftiranın şokunu atlatamamışken telefonuna gelen tehdit mesajıyla iyice sarsılır.

antalyahabertakip.com - Şebnem, Mesut’u temize çıkarmanın yollarını ararken şantajcıyı bulmak için zamanın daraldığının da farkındadır.

Mesut ise Elif’in kumpasından sonra göz altına alınır. Elif’le anlaşmanın yollarını arayan Mesut, Elif’in ona yaptığı teklif karşısında zor durumda kalır. Ama Mesut’un bir planı vardır.

Onur ve Şebnem herkesi Demir’in kaçtığına ikna etmişken, Demir’in babası Macit’in gelişi her şeyi alt üst eder. Oğlunun başına kötü bir şey geldiğini düşünen Macit’in hedefinde ise Şebnem vardır.

Bütün bu olayların arasında sıkışıp kalan Şebnem bir çıkış yolu bulabilecek midir?

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.