Deniz Karataş Mesajı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.04.2024 - 20:17, Güncelleme: 03.04.2024 - 20:17 10379 kez okundu.
 

Deniz Karataş Mesajı

Birlikte geçirdiğimiz bu süreçte, sizlerin gönlünüze ve ekonominize dokunabilmek için projelerimizi yüreğimin en derinlerine kadar hissederek hazırladım.
antalyahabertakip.com - Deniz Karataş mesajında, “Değerli Aksu’mun, kıymetli halkı, Birlikte geçirdiğimiz bu süreçte, sizlerin gönlünüze ve ekonominize dokunabilmek için projelerimizi yüreğimin en derinlerine kadar hissederek hazırladım. Benim için her bir gönül, binlerce oydan daha kıymetlidir. Ben sizlerden sonsuz razıyım, Allah da sizden razı olsun. Naçizane ben de sizler kadar, daha iyi ve yaşanabilir bir Aksu için vakit ve nakit vakfederek mahalle buluşmalarımızda binlerce hemşehrimiz ile bir araya geldik. Bir hakkım var ise benden yana helal olsun. Ülkede genel itibari ile gördüğümüz sonuçlar bizi de içine çekmiş durumda. Ortada negatif bir durum var ise sorumluluk benim olmalıydı ancak bu sonuçların sorumlusu benden de ziyade daha yukarıdadır. Maalesef Türkiye genelinde ve Antalya özelinde İyi partinin hiç bir ilçeyi kazanamamış olması ve hatta hezeyan sonuçlar alınması, sorunun kişisel olmadığını ortaya koymaktadır. Her yerde iyi olunmakla beraber ilçemizde başarısız olsaydık sorumluluğu üstlenebilirdim. Birlikteliğimiz sonsuz olsun inşallah. Yol ve çalışma arkadaşlarımın, meclis üyesi adaylarımızın teşkilata emekleri için ne kadar müteşekkir olsam azdır. ŞİMDİLİK hakkınızı helal edin, yolumuz ve bahtımız açık olsun inşallah.  Gelecek seferlerde hep birlikte daha doğru tercihler üzerine maksadımızı inşa etmek dileği ile bir oyun bile çok kıymetli olduğunu ve Aksu’da yaşayan halkımız ile aramıza kimsenin giremeyeceğini bilmenizi isterim. Kazanan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Hepiniz Allah’a emanet olunuz Saygı ve sevgilerimi sunuyorum…” dedi
Birlikte geçirdiğimiz bu süreçte, sizlerin gönlünüze ve ekonominize dokunabilmek için projelerimizi yüreğimin en derinlerine kadar hissederek hazırladım.

antalyahabertakip.com - Deniz Karataş mesajında, “Değerli Aksu’mun, kıymetli halkı,

Birlikte geçirdiğimiz bu süreçte, sizlerin gönlünüze ve ekonominize dokunabilmek için projelerimizi yüreğimin en derinlerine kadar hissederek hazırladım.

Benim için her bir gönül, binlerce oydan daha kıymetlidir.

Ben sizlerden sonsuz razıyım, Allah da sizden razı olsun.

Naçizane ben de sizler kadar, daha iyi ve yaşanabilir bir Aksu için vakit ve nakit vakfederek mahalle buluşmalarımızda binlerce hemşehrimiz ile bir araya geldik. Bir hakkım var ise benden yana helal olsun.

Ülkede genel itibari ile gördüğümüz sonuçlar bizi de içine çekmiş durumda.

Ortada negatif bir durum var ise sorumluluk benim olmalıydı ancak bu sonuçların sorumlusu benden de ziyade daha yukarıdadır. Maalesef Türkiye genelinde ve Antalya özelinde İyi partinin hiç bir ilçeyi kazanamamış olması ve hatta hezeyan sonuçlar alınması, sorunun kişisel olmadığını ortaya koymaktadır.

Her yerde iyi olunmakla beraber ilçemizde başarısız olsaydık sorumluluğu üstlenebilirdim. Birlikteliğimiz sonsuz olsun inşallah.

Yol ve çalışma arkadaşlarımın, meclis üyesi adaylarımızın teşkilata emekleri için ne kadar müteşekkir olsam azdır.

ŞİMDİLİK hakkınızı helal edin, yolumuz ve bahtımız açık olsun inşallah. 

Gelecek seferlerde hep birlikte daha doğru tercihler üzerine maksadımızı inşa etmek dileği ile bir oyun bile çok kıymetli olduğunu ve Aksu’da yaşayan halkımız ile aramıza kimsenin giremeyeceğini bilmenizi isterim.

Kazanan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Hepiniz Allah’a emanet olunuz

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum…” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.