Musa Ertuğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 09.04.2024 - 10:31 11220 kez okundu.
 

Musa Ertuğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı.
antalyahabertakip.com - İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan mesajında; “Sevgili Dostlarım; Bu güzel günde öncelikle milletimizin ve gönül dostlarımın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarım  Değerli Dostlarım, Bayram vesilesi ile şu duygu ve düşüncelerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Meral Akşener'in sonunda dürüst bir davranış sergilemesi dikkatimden kaçmadı. Eğer ki bu kararında samimi ise sonrasında değişiklik yapmazsa İyi Parti'nin geleceği adına doğru bir adım attığını düşünüyorum.. Akşener, son anda bir fikir değişikliği yapması da mümkün çünkü dürüstlük karnesi çok zayıf. Seçimler öncesinde Akşener "Ben hiçbir liderin yapmadığını yapıyorum. Oy vermezseniz kaybedersem bırakacağım.” dedi.  Şimdilik kararını uyguluyor gözükse de benim şahsi kanaatim, sürekli yalan söyleyen ve artık yalanı kendisine şiar edinmiş olan Meral Akşener’in bu sözünde de durmayacağı yönündedir. Son anda Partililerin Israrı üzerine aday olmak zorunda kaldım diyebilir. Şurası bilinmelidir ki, Akşener tarafından kullanılan, pazarlanan ve emekleri heba edilen ülkücülerin ve bu partiye hizmet eden hemen her kardeşimizin Akşener üzerinde ahı vardır. Ve artık herkes yani ben ve benim gibi düşünenler, Meral Akşener’in partiden ayrılmasını hatta defolup gitmesini istiyor. Değerli Dostlarım; Bu vesile ile milletimizin ve siz değerli dostlarımın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, Türk Dünyası ve İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. TTK ……” dedi.
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı.

antalyahabertakip.com - İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan mesajında;

“Sevgili Dostlarım;

Bu güzel günde öncelikle milletimizin ve gönül dostlarımın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarım 

Değerli Dostlarım,

Bayram vesilesi ile şu duygu ve düşüncelerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum.

Meral Akşener'in sonunda dürüst bir davranış sergilemesi dikkatimden kaçmadı. Eğer ki bu kararında samimi ise sonrasında değişiklik yapmazsa İyi Parti'nin geleceği adına doğru bir adım attığını düşünüyorum..

Akşener, son anda bir fikir değişikliği yapması da mümkün çünkü dürüstlük karnesi çok zayıf. Seçimler öncesinde Akşener "Ben hiçbir liderin yapmadığını yapıyorum. Oy vermezseniz kaybedersem bırakacağım.” dedi.  Şimdilik kararını uyguluyor gözükse de benim şahsi kanaatim, sürekli yalan söyleyen ve artık yalanı kendisine şiar edinmiş olan Meral Akşener’in bu sözünde de durmayacağı yönündedir.

Son anda Partililerin Israrı üzerine aday olmak zorunda kaldım diyebilir. Şurası bilinmelidir ki, Akşener tarafından kullanılan, pazarlanan ve emekleri heba edilen ülkücülerin ve bu partiye hizmet eden hemen her kardeşimizin Akşener üzerinde ahı vardır. Ve artık herkes yani ben ve benim gibi düşünenler, Meral Akşener’in partiden ayrılmasını hatta defolup gitmesini istiyor.

Değerli Dostlarım;

Bu vesile ile milletimizin ve siz değerli dostlarımın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, Türk Dünyası ve İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

TTK ……” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.