Yabani 30. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.04.2024 - 19:45, Güncelleme: 15.04.2024 - 19:45 10295 kez okundu.
 

Yabani 30. Bölüm Özeti

Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar.
antalyahabertakip.com - Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz’ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz’ın Asi’ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir? Yaman’ı küçükken aslında kimin kaçırdığı sırrı ise artık kaçınılmaz bir şekilde adım adım çözülme yoluna girmiştir. Neslihan’ın nihayet mutluluğu bulduğuna inanan Feride de taşıdığı bilgileri polisle paylaşmaktadır. Elif, Şebnem’in ve ona suç ortaklığı ettiğine inandığı Rüya’nın peşindedir. Melek’in söylediklerinden sonra Rüya artık annesini gerçekleri anlatması için sıkıştırır. Fakat öğrendiklerini Yaman’la paylaşması mümkün olacak mıdır? Gerçekler mi daha güçlüdür, yoksa ikisinin birbirlerine karşı sarsılmaz güvenleri mi? Yaman’la Rüya’nın aşkı da Melek’in akıbetiyle sınanmak üzeredir.
Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar.

antalyahabertakip.com - Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz’ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz’ın Asi’ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?

Yaman’ı küçükken aslında kimin kaçırdığı sırrı ise artık kaçınılmaz bir şekilde adım adım çözülme yoluna girmiştir. Neslihan’ın nihayet mutluluğu bulduğuna inanan Feride de taşıdığı bilgileri polisle paylaşmaktadır. Elif, Şebnem’in ve ona suç ortaklığı ettiğine inandığı Rüya’nın peşindedir. Melek’in söylediklerinden sonra Rüya artık annesini gerçekleri anlatması için sıkıştırır. Fakat öğrendiklerini Yaman’la paylaşması mümkün olacak mıdır? Gerçekler mi daha güçlüdür, yoksa ikisinin birbirlerine karşı sarsılmaz güvenleri mi? Yaman’la Rüya’nın aşkı da Melek’in akıbetiyle sınanmak üzeredir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.