23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.04.2024 - 20:52, Güncelleme: 22.04.2024 - 20:52 2380 kez okundu.
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. Yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
antalyahabertakip.com - Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, millet irademizin tezahürü, bağımsız Cumhuriyetimizin de ön sözüdür. Milli mücadelemizin kahramanca müdafaa edildiği, milli hedeflerimizin iman, inanç ve irade ile korunduğu bir milli tarih kürsüsüdür.  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kutlu ülkümüzün sembolü Gazi Meclisimizin kuruluşunu çocuklarımıza, tüm dünya çocuklarına emanet ve armağan ederek onların temiz kalpleriyle pak zihinleriyle bütünleştirmesi, “yurtta sulh cihanda sulh” anlayışının en açık göstergesidir. 23 Nisan ruhunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi kimliğini ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir. Türk milleti var oldukça, Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecek; bir özgürlük ve bağımsızlık örneği olarak dünya çocuklarının umut ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşundan günümüze,  ebediyete irtihal eden demokrasi kahramanlarımızı, vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Hulusi Şahin Antalya Valisi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. Yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

antalyahabertakip.com - Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, millet irademizin tezahürü, bağımsız Cumhuriyetimizin de ön sözüdür. Milli mücadelemizin kahramanca müdafaa edildiği, milli hedeflerimizin iman, inanç ve irade ile korunduğu bir milli tarih kürsüsüdür. 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kutlu ülkümüzün sembolü Gazi Meclisimizin kuruluşunu çocuklarımıza, tüm dünya çocuklarına emanet ve armağan ederek onların temiz kalpleriyle pak zihinleriyle bütünleştirmesi, “yurtta sulh cihanda sulh” anlayışının en açık göstergesidir.

23 Nisan ruhunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi kimliğini ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir. Türk milleti var oldukça, Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecek; bir özgürlük ve bağımsızlık örneği olarak dünya çocuklarının umut ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşundan günümüze,  ebediyete irtihal eden demokrasi kahramanlarımızı, vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Hulusi Şahin Antalya Valisi

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.