Anadolu Birliği Partisinden Alınan Neman Asgarinin Yerine Av. Ali Okçu Atandı

Politika 18.04.2022 - 23:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2647+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Partisinden Alınan Neman Asgarinin Yerine Av. Ali Okçu Atandı

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz bölge başkanlığına atandı.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz bölge başkanlığına atandı. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz Bölge Başkanlığına atandı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç işlemleri devam ederken istifa eden Neman Asgari’nin yerine başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu atandı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın tarafından mazbatası il binasında yapılan törenle alan iş insanı ve eğitmen Av. Ali Okçu Genel Başkan Yardımcılığı ve Bölge Başkanlığı ile görevlendirildi. Yeni görevlendirmeye ilişkin konuşan Okçu, “Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanımız Bedri Yalçın tarafından Genel Başkan Yardımcılığı ve Akdeniz Bölge Sorumluluğu görevine atandım. Sayın Genel Başkanımıza duyduğu güven ve gerçekleştirdiği atama nedeniyle, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Av. Ali Okçu Kimdir? 1977 yılında Hatay’da doğdu. Evli ve 3 çocuk babası. Ankara Üniversitesi Matematik bölümü ve Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunudur. Ticaret Hukuku Alanında Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir. Uzun süre Matematik öğretmenliği, eğitim kurumu yöneticisi ve kurucusu olarak çalıştı. Eğitim sektöründe faaliyet gösteren bir kurumun kuruculuğu yanı sıra aktif Avukatlık hizmetine devam etmekte Arapça ve İngilizce bilmektedir.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz bölge başkanlığına atandı.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz bölge başkanlığına atandı.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığını yapan başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu, Genel Başkan yardımcılığı ve Akdeniz Bölge Başkanlığına atandı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç işlemleri devam ederken istifa eden Neman Asgari’nin yerine başarılı iş insanı ve Eğitmen Av. Ali Okçu atandı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın tarafından mazbatası il binasında yapılan törenle alan iş insanı ve eğitmen Av. Ali Okçu Genel Başkan Yardımcılığı ve Bölge Başkanlığı ile görevlendirildi. Yeni görevlendirmeye ilişkin konuşan Okçu, “Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanımız Bedri Yalçın tarafından Genel Başkan Yardımcılığı ve Akdeniz Bölge Sorumluluğu görevine atandım. Sayın Genel Başkanımıza duyduğu güven ve gerçekleştirdiği atama nedeniyle, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Av. Ali Okçu Kimdir?

1977 yılında Hatay’da doğdu. Evli ve 3 çocuk babası. Ankara Üniversitesi Matematik bölümü ve Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunudur. Ticaret Hukuku Alanında Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir. Uzun süre Matematik öğretmenliği, eğitim kurumu yöneticisi ve kurucusu olarak çalıştı. Eğitim sektöründe faaliyet gösteren bir kurumun kuruculuğu yanı sıra aktif Avukatlık hizmetine devam etmekte Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.