Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, İlk Encümen Toplantısını Gerçekleştirdi

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 16.07.2025 - 21:17, Güncelleme: 16.07.2025 - 21:17 20448+ kez okundu.
 

Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, İlk Encümen Toplantısını Gerçekleştirdi

Manavgat Belediyesi’nde başkan vekilliği görevine seçilen Av. Mehmet Çiçek, göreve gelir gelmez ilk encümen toplantısını gerçekleştirdi.
antalyahabertakip.com - 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü Manavgat Belediye Meclisi’nin olağanüstü gündemle toplanmasının ardından oy çokluğuyla Başkan Vekilliği görevine seçilen Av. Mehmet Çiçek, vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Belediye Encümeni, Çiçek’in başkanlığında toplanarak hem mevcut hizmetlerin sürdürülebilirliği hem de önümüzdeki süreçte atılacak adımlar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, Manavgat’ın çeşitli mahallelerindeki altyapı, üstyapı, çevre düzenlemeleri ve sosyal hizmet projeleri ele alındı. Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, encümen toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Manavgat halkına karşı sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini vurguladı. Açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Belediyemizin tüm hizmetlerinin aksamadan ve aynı kararlılıkla sürdürülmesi için gereken koordinasyonu sağlamak, halkımıza karşı sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmek en öncelikli görevimizdir. Tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermek ve kentimizin geleceğini birlikte inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz.” Göreve gelir gelmez tüm birimlerle koordinasyon toplantılarına başlayan Çiçek, belediyenin sahadaki faaliyetlerini yerinde denetleyeceğini, hizmetlerin şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yürütüleceğini söyledi.
Manavgat Belediyesi’nde başkan vekilliği görevine seçilen Av. Mehmet Çiçek, göreve gelir gelmez ilk encümen toplantısını gerçekleştirdi.

antalyahabertakip.com - 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü Manavgat Belediye Meclisi’nin olağanüstü gündemle toplanmasının ardından oy çokluğuyla Başkan Vekilliği görevine seçilen Av. Mehmet Çiçek, vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Belediye Encümeni, Çiçek’in başkanlığında toplanarak hem mevcut hizmetlerin sürdürülebilirliği hem de önümüzdeki süreçte atılacak adımlar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, Manavgat’ın çeşitli mahallelerindeki altyapı, üstyapı, çevre düzenlemeleri ve sosyal hizmet projeleri ele alındı.

Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, encümen toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Manavgat halkına karşı sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini vurguladı. Açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemizin tüm hizmetlerinin aksamadan ve aynı kararlılıkla sürdürülmesi için gereken koordinasyonu sağlamak, halkımıza karşı sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmek en öncelikli görevimizdir. Tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermek ve kentimizin geleceğini birlikte inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz.”

Göreve gelir gelmez tüm birimlerle koordinasyon toplantılarına başlayan Çiçek, belediyenin sahadaki faaliyetlerini yerinde denetleyeceğini, hizmetlerin şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yürütüleceğini söyledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.