İMO Üyeleriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Asayiş 16.04.2022 - 17:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2694+ kez okundu.
 

İMO Üyeleriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ramazan ayı dolayısıyla üyelerimizle buluşmak, dayanışma ruhunu geliştirmek, soframızı paylaşmak, üyelerimizin birbirileriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimiz 15 Nisan 2022 tarihinde
Ramazan ayı dolayısıyla üyelerimizle buluşmak, dayanışma ruhunu geliştirmek, soframızı paylaşmak, üyelerimizin birbirileriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimiz 15 Nisan 2022 tarihinde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Bir araya geldiğimiz bu güzel akşamda, iftar yemeği organizasyonumuzda katkısı ve emeği bulunan, sponsorlarımız ve paydaşlarımız, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mehmet Ali ALKAN’a, Foraks İnşaat-Prefabrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Can SOYSAL ve Sayın Çağdaş ÖZTUNÇ’a, ATK Prekast A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Teyfik KAVUNCUOĞLU’na çok teşekkür ediyoruz. İftar Yemeğimizde katkı koyan paydaşlarımıza plaketlerini Şube Başkanımız Mehmet Soner AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Sekreter Üyemiz Mustafa KOÇ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sadullah KABAKUŞAK ve geçmiş dönem başkanlarımızdan Sayın Mustafa BALCI takdim etti. 750 kişinin katılımıyla birlik ve beraberlik içinde tamamladığımız iftar yemeğimize katılan tüm üyelerimize, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve siyasi parti yöneticilerine teşekkür ediyoruz.
Ramazan ayı dolayısıyla üyelerimizle buluşmak, dayanışma ruhunu geliştirmek, soframızı paylaşmak, üyelerimizin birbirileriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimiz 15 Nisan 2022 tarihinde

Ramazan ayı dolayısıyla üyelerimizle buluşmak, dayanışma ruhunu geliştirmek, soframızı paylaşmak, üyelerimizin birbirileriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimiz 15 Nisan 2022 tarihinde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Bir araya geldiğimiz bu güzel akşamda, iftar yemeği organizasyonumuzda katkısı ve emeği bulunan, sponsorlarımız ve paydaşlarımız, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mehmet Ali ALKAN’a, Foraks İnşaat-Prefabrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Can SOYSAL ve Sayın Çağdaş ÖZTUNÇ’a, ATK Prekast A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Teyfik KAVUNCUOĞLU’na çok teşekkür ediyoruz.

İftar Yemeğimizde katkı koyan paydaşlarımıza plaketlerini Şube Başkanımız Mehmet Soner AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Sekreter Üyemiz Mustafa KOÇ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sadullah KABAKUŞAK ve geçmiş dönem başkanlarımızdan Sayın Mustafa BALCI takdim etti.

750 kişinin katılımıyla birlik ve beraberlik içinde tamamladığımız iftar yemeğimize katılan tüm üyelerimize, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve siyasi parti yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.