Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Altılı Masa Dağıldı Mı Sanıyorsunuz?

Meral Akşener’in “ALTILI MASA”yı dağıttığını sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.. Bugüne kadar oynadıkları tiyatronun bir başka versiyonunu sahneye koyuyorlar bence.. Seçim yaklaştıkça, aynı aktörlerin ve aktristlerin farklı senaryolarla sık sık karşınıza çıkacağından zerre kuşkunuz olmasın.. Birileri FETÖ diyor, ben CIA (dolayısıyla ABD) diyorum.. Oyunları, atraksiyonları hiç bitmez.. Çünkü.. ABD eski Dışişleri bakanlarından Henry Kissinger’in de dediği gibi; “ABD kendi ülkesindeki haini bulur ve öldürür, başka ülkelerde haini bulur ve kullanır”.. Nitekim, neredeyse 90 yıldır ülkemizde bunu bol bol uyguladı.. Baktılar ki, bir adam (Erdoğan) bunları dinlemiyor, bu defa “MUHALEFET”i iktidara getirip sömürmeye devam etmek istiyor.. Ki, bunu Joe Biden açık açık söylemedi mi? … Dönelim Meral Akşener’in “DAĞITMA” konusuna.. Düz baktığınızda, “6'LI MASA BİRBİRİNE DÜŞTÜ, MASA DAĞILIYOR” gibi görülüyor, değil mi? Eğer yukarıda anlattıklarımı iyi okuduysanız, bu “DAĞITMA” işinin içinde bir “cambazlık” olduğunu görürsünüz.. Hiç dikkat etmiyor musunuz? Seçim yaklaştıkça.. Türkiye’de gündem sürekli CHP’nin yalan ve iftiralarında, Altılı Masa’nın “nafile” toplantılarında, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayında vesaire.. Ekonomideki düzelme, iktidarın yaptığı harika işler ve hizmetler, deprem yaralarının sarılması, Türkiye’de olan güzel ve iyi şeyler hep gölgede kalmaya başladı.. Altılı Masa’nın adayı kurulduğu günden bu yana belli olduğu halde, bunu her toplantıda tartıştırmaları boşuna değil.. Şimdi de Meral Akşener’in çıkışını tartışıyoruz.. … Şunu iyice anlamanız gerekiyor; - O masadakiler birbirine düşemez.. - O masadakiler, “ben bu masadan kalkıyorum” diyemez, “der gibi” görünür.. - O masadakiler “Cumhurbaşkanı adayı”nı bile belirleyemez.. Altılı Masa’yı kuranlar, o masaya oturttuğu kişilerin “BİAT”ını almadan orada tutar sanmayın.. İktidarı gölgelemek için sahneye yeni bir “OYUN” sürdüler, o kadar.. … Altılı Masa’yı kuranların tek hedefe Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan düşürmek.. Yaptırımlar, “Gezi”ler, üniversiteler, itibarsızlaştırma operasyonları ve “darbe” kalkışmaları tutmadı.. Şimdi başka bir şey deniyorlar.. Ak Parti’deki adamlarına iki parti kurdurdular, “Ak Parti’den yüzde 1-2 oy çalsınlar yeter” dediler.. CHP’nin içinden “Kılıçdaroğlu’na kızanlar aman karşı tarafa geçmesin, CHP’nin oyu CHP’de kalsın” diye örneğin Muharrem İnce gibi önemli isimlere parti kurdurdular.. Şimdi de birbirlerine düşmüş gibi yapıyorlar, o kadar.. Bu yüzden, Meral Akşener’in çıkışına sevinmeyin, üzülmeyin, kızmayın.. Oturun kuzu kuzu TİYATROYU izleyin.. … Ben böyle görüyorum.. Bu millet zamanı geldiğinde kime oy vereceğini, kime de ders vereceğini çok iyi bilir..
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2023 - Cumartesi

Altılı Masa Dağıldı Mı Sanıyorsunuz?

Meral Akşener’in “ALTILI MASA”yı dağıttığını sanıyorsanız, yanılıyorsunuz..

Bugüne kadar oynadıkları tiyatronun bir başka versiyonunu sahneye koyuyorlar bence..

Seçim yaklaştıkça, aynı aktörlerin ve aktristlerin farklı senaryolarla sık sık karşınıza çıkacağından zerre kuşkunuz olmasın..

Birileri FETÖ diyor, ben CIA (dolayısıyla ABD) diyorum..

Oyunları, atraksiyonları hiç bitmez..

Çünkü..

ABD eski Dışişleri bakanlarından Henry Kissinger’in de dediği gibi; “ABD kendi ülkesindeki haini bulur ve öldürür, başka ülkelerde haini bulur ve kullanır”..

Nitekim, neredeyse 90 yıldır ülkemizde bunu bol bol uyguladı..

Baktılar ki, bir adam (Erdoğan) bunları dinlemiyor, bu defa “MUHALEFET”i iktidara getirip sömürmeye devam etmek istiyor..

Ki, bunu Joe Biden açık açık söylemedi mi?

Dönelim Meral Akşener’in “DAĞITMA” konusuna..

Düz baktığınızda, “6'LI MASA BİRBİRİNE DÜŞTÜ, MASA DAĞILIYOR” gibi görülüyor, değil mi?

Eğer yukarıda anlattıklarımı iyi okuduysanız, bu “DAĞITMA” işinin içinde bir “cambazlık” olduğunu görürsünüz..

Hiç dikkat etmiyor musunuz?

Seçim yaklaştıkça..

Türkiye’de gündem sürekli CHP’nin yalan ve iftiralarında, Altılı Masa’nın “nafile” toplantılarında, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayında vesaire..

Ekonomideki düzelme, iktidarın yaptığı harika işler ve hizmetler, deprem yaralarının sarılması, Türkiye’de olan güzel ve iyi şeyler hep gölgede kalmaya başladı..

Altılı Masa’nın adayı kurulduğu günden bu yana belli olduğu halde, bunu her toplantıda tartıştırmaları boşuna değil..

Şimdi de Meral Akşener’in çıkışını tartışıyoruz..

Şunu iyice anlamanız gerekiyor;

- O masadakiler birbirine düşemez..

- O masadakiler, “ben bu masadan kalkıyorum” diyemez, “der gibi” görünür..

- O masadakiler “Cumhurbaşkanı adayı”nı bile belirleyemez..

Altılı Masa’yı kuranlar, o masaya oturttuğu kişilerin “BİAT”ını almadan orada tutar sanmayın..

İktidarı gölgelemek için sahneye yeni bir “OYUN” sürdüler, o kadar..

Altılı Masa’yı kuranların tek hedefe Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan düşürmek..

Yaptırımlar, “Gezi”ler, üniversiteler, itibarsızlaştırma operasyonları ve “darbe” kalkışmaları tutmadı..

Şimdi başka bir şey deniyorlar..

Ak Parti’deki adamlarına iki parti kurdurdular, “Ak Parti’den yüzde 1-2 oy çalsınlar yeter” dediler..

CHP’nin içinden “Kılıçdaroğlu’na kızanlar aman karşı tarafa geçmesin, CHP’nin oyu CHP’de kalsın” diye örneğin Muharrem İnce gibi önemli isimlere parti kurdurdular..

Şimdi de birbirlerine düşmüş gibi yapıyorlar, o kadar..

Bu yüzden, Meral Akşener’in çıkışına sevinmeyin, üzülmeyin, kızmayın..

Oturun kuzu kuzu TİYATROYU izleyin..

Ben böyle görüyorum..

Bu millet zamanı geldiğinde kime oy vereceğini, kime de ders vereceğini çok iyi bilir..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.