Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Chp’li Belediyeler.. Chp’li Vekiller..

Gazeteci -yazar ERK ACARER.. Kendisini, “izlenen önemli kişiler” arasında üçüncü sırada gösteriyor.. İşte bu “önemli kişi” Acarer’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP’li belediyelerle ilgili ilginç iddiaları var.. Seçimlerin ardından ortaya konan bu vahim iddiaları size aktarmak istiyorum.. Bir gün birilerine sorma ve öğrenme ihtiyacı hissedebilirsiniz.. … Acarer diyor ki; - Para ile kendilerini tatmin eden vekillerle,  işinsanı vekillerle buraya kadar.. - CHP’li her belediyenin bir milletvekili adayı oldu ve BELEDİYENİN KAYNAKLARIYLA finanse edildi.. - Bakın özellikle “CHP’li belediyeler” diyorum.. - Her belediyenin en az bir aday önerisi oldu.. - Ve bu önerdiği adaylar için harcayacağı çuval çuval parası oldu.. - Bu para kimin parası, tabii ki halkın parası.. - Eğer siz halkın parasıyla kendi adaylarınızı belirleme durumuna geliyorsanız, bunda bir yanlış var.. - Bunlar kendilerine göre sistemler kurmuşlar.. - Örneğin; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek.. - Trolleri var, CHP’li belediye başkanlarının hepsinin trolleri var.. - Muhittin Böcek sadece güzel poz verir, sadece güzel manipülasyon yapar, sadece orada-burada şov yapar.. - Muhittin Böcek nasıl belediye başkanı oldu, bu CHP’ye bir sorulsun.. - Aynı şekilde vekiller Antalya ve bu ülke için ne yaptı, herkes için bu da bir sorulsun CHP’ye.. - Vekillerin netleşeceği akşam Muhittin Böcek Ankara’ya giderek ne kadar para verdi, herkes için bu da sorulsun CHP’ye.. - Muhittin Böcek bu paraları kime teslim etti, herkes için CHP’ye yine sorulsun.. - Kendisine ne kadar yakın isim varsa, aday listesinde yer aldı.. … Bu tür iddialar çeşitli ortamlarda yapılan sohbetlerde konuşuluyor.. Birçoğu bizim de kulağımıza gelen ve gazeteci-yazar Erk Acarer tarafından dillendirilen yukarıdaki iddialar ne kadar doğrudur, bunu bilemem.. Ama, “belediye kaynakları” gerçekten bu tür işler için kullanılmışsa, ülkemizin yetkili ve etkili kurumları bunu araştırmalı, vatandaşın hakkı korunmalı, kör kuruşun hesabı sorulmalıdır.. … Öte yandan.. Erdoğan’dan nefret eden ve “körükörüne” muhalefete inanan Antalya, Ankara ve İstanbullulara tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum.. Lütfen söyler misiniz; - MUHİTTİN BÖCEK, MANSUR YAVAŞ ve EKREM İMAMOĞLU seçileli 4 yılı geçti.. - Ak Parti döneminde alamadığınızı düşündüğünüz hangi EKSTRA HİZMETİ aldınız? - Yeşil alan, yol, su, ulaşımda hangi hizmeti daha iyi aldınız? - Sadece bu 3 il için söylemiyorum, CHP’li başkanların yönettiği diğer il ve ilçelerdeki vatandaşlardan “ben iyi hizmet alıyorum” diyecek ve samimiyetle bunları gösterecek biri var mı aranızda? - Hizmet alamadığınızı göre göre, bunların peşinden hala gidecek misiniz? … Biliyor musunuz; bazen bilmek yetmiyor.. Bir basamak daha çıkıp anlamak ve belki de anlatmak gerekli.. İddiaları da soruları da işte bu nedenle köşeme taşıdım.. Anlarsınız ya da anlamazsınız, orası sizin bileceğiniz iş..
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2023 - Çarşamba

Chp’li Belediyeler.. Chp’li Vekiller..

Gazeteci -yazar ERK ACARER..

Kendisini, “izlenen önemli kişiler” arasında üçüncü sırada gösteriyor..

İşte bu “önemli kişi” Acarer’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP’li belediyelerle ilgili ilginç iddiaları var..

Seçimlerin ardından ortaya konan bu vahim iddiaları size aktarmak istiyorum..

Bir gün birilerine sorma ve öğrenme ihtiyacı hissedebilirsiniz..

Acarer diyor ki;

- Para ile kendilerini tatmin eden vekillerle,  işinsanı vekillerle buraya kadar..

- CHP’li her belediyenin bir milletvekili adayı oldu ve BELEDİYENİN KAYNAKLARIYLA finanse edildi..

- Bakın özellikle “CHP’li belediyeler” diyorum..

- Her belediyenin en az bir aday önerisi oldu..

- Ve bu önerdiği adaylar için harcayacağı çuval çuval parası oldu..

- Bu para kimin parası, tabii ki halkın parası..

- Eğer siz halkın parasıyla kendi adaylarınızı belirleme durumuna geliyorsanız, bunda bir yanlış var..

- Bunlar kendilerine göre sistemler kurmuşlar..

- Örneğin; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek..

- Trolleri var, CHP’li belediye başkanlarının hepsinin trolleri var..

- Muhittin Böcek sadece güzel poz verir, sadece güzel manipülasyon yapar, sadece orada-burada şov yapar..

- Muhittin Böcek nasıl belediye başkanı oldu, bu CHP’ye bir sorulsun..

- Aynı şekilde vekiller Antalya ve bu ülke için ne yaptı, herkes için bu da bir sorulsun CHP’ye..

- Vekillerin netleşeceği akşam Muhittin Böcek Ankara’ya giderek ne kadar para verdi, herkes için bu da sorulsun CHP’ye..

- Muhittin Böcek bu paraları kime teslim etti, herkes için CHP’ye yine sorulsun..

- Kendisine ne kadar yakın isim varsa, aday listesinde yer aldı..

Bu tür iddialar çeşitli ortamlarda yapılan sohbetlerde konuşuluyor..

Birçoğu bizim de kulağımıza gelen ve gazeteci-yazar Erk Acarer tarafından dillendirilen yukarıdaki iddialar ne kadar doğrudur, bunu bilemem..

Ama, “belediye kaynakları” gerçekten bu tür işler için kullanılmışsa, ülkemizin yetkili ve etkili kurumları bunu araştırmalı, vatandaşın hakkı korunmalı, kör kuruşun hesabı sorulmalıdır..

Öte yandan..

Erdoğan’dan nefret eden ve “körükörüne” muhalefete inanan Antalya, Ankara ve İstanbullulara tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum..

Lütfen söyler misiniz;

- MUHİTTİN BÖCEK, MANSUR YAVAŞ ve EKREM İMAMOĞLU seçileli 4 yılı geçti..

- Ak Parti döneminde alamadığınızı düşündüğünüz hangi EKSTRA HİZMETİ aldınız?

- Yeşil alan, yol, su, ulaşımda hangi hizmeti daha iyi aldınız?

- Sadece bu 3 il için söylemiyorum, CHP’li başkanların yönettiği diğer il ve ilçelerdeki vatandaşlardan “ben iyi hizmet alıyorum” diyecek ve samimiyetle bunları gösterecek biri var mı aranızda?

- Hizmet alamadığınızı göre göre, bunların peşinden hala gidecek misiniz?

Biliyor musunuz; bazen bilmek yetmiyor..

Bir basamak daha çıkıp anlamak ve belki de anlatmak gerekli..

İddiaları da soruları da işte bu nedenle köşeme taşıdım..

Anlarsınız ya da anlamazsınız, orası sizin bileceğiniz iş..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.