Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

CHP’lileri Tıbben İzah Edemiyorsunuz..

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Atabey Apartmanı’nın enkazında kalan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, depremden 248 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.. 11 gün enkazın altında kalıp da yaşıyor olması zaten bir mucize.. Bu kadar süre hiçbir şey yiyip içmeyen birisinin böbrek fonksiyonlarının böyle korunmuş olması ise büyük bir tıp mucizesi.. Cerrahi Prof. Dr. Alptekin Yasım, Aleyna için şu yorumu yaptı; “Bazı şeyleri tıbben izah edemiyorsunuz..” … Gerçekten de bazı şeyleri, hatta kişileri, özellikle de CHP’lileri tıbben izah etmek mümkün değil.. Bunun örnekleri o kadar çok ki.. … Halk TV, afet bölgesindeki canlı yayınında CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile röportaj yapıyor.. Sarıbal mikrofona, “burada insanların gıdası yok” diyor.. Depremzedeler buna itiraz ediyor ve “yalan söyleme burası gıda kaynıyor” diye tepki gösteriyor.. Orhan Sarıbal ile depremzedelerin tartışması başlayınca Halk TV yayını sonlandırmak zorunda kalıyor.. Türkiye bu filmi; - Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in Manavgat’taki orman yangınlarında gördü.. - Kızılay çadırının önünde, “nerede bu Kızılay” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nda gördü.. - Ege’de gördü, Marmara’da gördü, Güneydoğu Anadolu’da gördü.. Türk milletinin gözünün içine baka baka yalan söyleyen ve bunlardan dolayı hiç utanç duymayan CHP’lilerin bu tutumlarını da “tıbben izah etmek” mümkün değil.. … Mesela Antalya halkı.. İki dönem seçtikleri birinin, “Antalya’nın manzarasını” değiştirecek kadar çok hizmet üretmiş olmasına rağmen.. Önce “eyyamcı” bir profesöre, sonra da 20 yıl yönettiği ilçede 3 tane eser bile üretemeyen birine, “Gel Antalya’yı sen yönet”  diyebilen kafaları “tıbben izah etmek” mümkün değil.. … Asıl işi belediyecilik ve Antalya’ya gereken hizmeti sağlamak olan birinin.. Büyük bir felaketin ardından alınan bir kararla üniversitelerin ikinci dönemlerinde “uzaktan eğitim”e geçirilmesi uygulamasına itiraz etmesi ve “siyasi bir mesaj” vermesi olacak şey değil.. “Sen önce şu asli işlerini yap” demezler mi adama? Muhittin Böcek’in bu davranışını da “tıbben izah etmek” mümkün değil.. … CHP, 81 ilde “eşzamanlı bir açıklama” yaptı.. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremle ilişkilendirilerek, “Ülkemiz için asrın felaketi tek adam rejimidir” denildi.. Bu lafı CHP’lilerden duymak tam bir paradoks.. Bugünkü CHP’liler, CHP’nin kurucusu ATATÜRK ve İSMET İNÖNÜ dönemlerinde “tek adam rejimi” uygulandığını bilmiyor olabilirler mi, mümkün değil.. Eğer tek adam rejimi bir “felaket” ise.. Demek ki, Türkiye’de asrın felaketi Atatürk ve İnönü dönemlerinde ve bizzat CHP tarafından 2 kez yaşatıldı.. Türkiye’de bu felaketleri yaşatan bir partinin mensuplarının şimdi çıkıp da, Erdoğan’ı “tek adam” diye suçlamasının akılcı bir izahı var mı, yok.. İşte CHP’Lİ KAFALARIN bu paradoksunu da “tıbben izah etmek” mümkün değil.. … Uzatmaya gerek var mı? Tavsiyem şu; CHP’lileri dinlerken gözlerinizi sakın kapatmayın, sakın..
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2023 - Cumartesi

CHP’lileri Tıbben İzah Edemiyorsunuz..

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Atabey Apartmanı’nın enkazında kalan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, depremden 248 saat sonra sağ olarak kurtarıldı..

11 gün enkazın altında kalıp da yaşıyor olması zaten bir mucize..

Bu kadar süre hiçbir şey yiyip içmeyen birisinin böbrek fonksiyonlarının böyle korunmuş olması ise büyük bir tıp mucizesi..

Cerrahi Prof. Dr. Alptekin Yasım, Aleyna için şu yorumu yaptı;

“Bazı şeyleri tıbben izah edemiyorsunuz..”

Gerçekten de bazı şeyleri, hatta kişileri, özellikle de CHP’lileri tıbben izah etmek mümkün değil..

Bunun örnekleri o kadar çok ki..

Halk TV, afet bölgesindeki canlı yayınında CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile röportaj yapıyor..

Sarıbal mikrofona, “burada insanların gıdası yok” diyor..

Depremzedeler buna itiraz ediyor ve “yalan söyleme burası gıda kaynıyor” diye tepki gösteriyor..

Orhan Sarıbal ile depremzedelerin tartışması başlayınca Halk TV yayını sonlandırmak zorunda kalıyor..

Türkiye bu filmi;

- Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in Manavgat’taki orman yangınlarında gördü..

- Kızılay çadırının önünde, “nerede bu Kızılay” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nda gördü..

- Ege’de gördü, Marmara’da gördü, Güneydoğu Anadolu’da gördü..

Türk milletinin gözünün içine baka baka yalan söyleyen ve bunlardan dolayı hiç utanç duymayan CHP’lilerin bu tutumlarını da “tıbben izah etmek” mümkün değil..

Mesela Antalya halkı..

İki dönem seçtikleri birinin, “Antalya’nın manzarasını” değiştirecek kadar çok hizmet üretmiş olmasına rağmen..

Önce “eyyamcı” bir profesöre, sonra da 20 yıl yönettiği ilçede 3 tane eser bile üretemeyen birine, “Gel Antalya’yı sen yönet”  diyebilen kafaları “tıbben izah etmek” mümkün değil..

Asıl işi belediyecilik ve Antalya’ya gereken hizmeti sağlamak olan birinin..

Büyük bir felaketin ardından alınan bir kararla üniversitelerin ikinci dönemlerinde “uzaktan eğitim”e geçirilmesi uygulamasına itiraz etmesi ve “siyasi bir mesaj” vermesi olacak şey değil..

“Sen önce şu asli işlerini yap” demezler mi adama?

Muhittin Böcek’in bu davranışını da “tıbben izah etmek” mümkün değil..

CHP, 81 ilde “eşzamanlı bir açıklama” yaptı..

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremle ilişkilendirilerek, “Ülkemiz için asrın felaketi tek adam rejimidir” denildi..

Bu lafı CHP’lilerden duymak tam bir paradoks..

Bugünkü CHP’liler, CHP’nin kurucusu ATATÜRK ve İSMET İNÖNÜ dönemlerinde “tek adam rejimi” uygulandığını bilmiyor olabilirler mi, mümkün değil..

Eğer tek adam rejimi bir “felaket” ise..

Demek ki, Türkiye’de asrın felaketi Atatürk ve İnönü dönemlerinde ve bizzat CHP tarafından

2 kez yaşatıldı..

Türkiye’de bu felaketleri yaşatan bir partinin mensuplarının şimdi çıkıp da, Erdoğan’ı “tek adam” diye suçlamasının akılcı bir izahı var mı, yok..

İşte CHP’Lİ KAFALARIN bu paradoksunu da “tıbben izah etmek” mümkün değil..

Uzatmaya gerek var mı?

Tavsiyem şu;

CHP’lileri dinlerken gözlerinizi sakın kapatmayın, sakın..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.