Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Döşemealtı’nda Aday Bolluğu Var..

Öyle görünüyor ki.. Antalya’da yerel seçimler için en çok aday adayı Döşemealtı’ndan çıkacak.. Aralarında mevcut başkan Turgay Genç’in partisi CHP olmak üzere bütün partilerde büyük bir hareketlilik var.. Herkes birbirinin önüne geçmeye çalışıyor, herkes birbirinin arkasından dolanıyor, herkes birilerini devreye sokma peşinde koşuyor, herkes “vatandaş benden yana” havasında dolaşıyor.. … Havada uçuşan şu isimlere bakın.. … CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu, “başkanlarımız bu dönemde devam edecek” şeklinde bir açıklama yapmıştı.. Buna göre Turgay Genç için “aday” diyebiliriz.. Ama, adının karıştığı görevi kötüye kullanma ve hakkında açılan davalar nedeniyle Döşemealtı halkı tarafından büyük tepki aldı.. Bu nedenle aday gösterilmeyebilir.. Genç’in gönlünde “Konyaaltı” da yatıyor, ancak bence bu çok zor.. Eczacı Menderes Dal, Turgay Genç’in yardımcılarından Cevat Yanar Büyük kurultayı bekliyor.. Sanırım, kimlerle diyaloğa geçeceklerine o zaman karar verecekler.. … İktidar kanadında “adaylık” harekatı başlatanlar oldukça fazla.. İlçe eski Başkanı Bekir Kıvrım, işinsanları Cihan Bulut ve Gültekin Gencer, kırtasiyeci Zafer Aykuş “öne” çıkmaya çalışıyor.. Bu arada Nurettin Tursun ve Hasan Akalın ismini telaffuz edenler de var.. … Bu noktada bir parantez açmak istiyorum.. “Döşemealtı’nda aday adayları kimler olur” diye araştırırken, bana işinsanı Hüseyin Evren Başkan diye bir isimden söz edildi.. TBMM 20. dönem milletvekili Sami Küçükbaşkan’ın oğlu imiş.. Döşemealtı’nda birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almış, birçok vatandaşa yardım eli uzatmış, doğma-büyüme Döşemealtılı.. Bu nedenle de, “genç ve dinamik, üstelik sevilen biri olarak Başkan’ın halk arasında bir karşılığı var” diyorlar.. Önümüzdeki günlerde adını sıkça duyabiliriz.. … İyi Parti eğer seçimlere ittifak yapmadan girecek olursa.. “Ya Antalya eski milletvekili Feridun Bahşi ya da Emre Afacan’dan biri aday gösterilir” kanaati hakim.. Diğer partiler de aday çıkarır mı, bunu bilemiyorum, bu konuda hiçbir duyum almadım.. Öyle sanıyorum ki.. Hep olduğu gibi; Döşemealtı’nda seçim yine CHP ile Ak Parti adayı arasında “kafakafaya” geçer.. … Aday olma peşinde koşanlar, sık sık Ankara’ya da koşa koşa gideceklerdir.. Ama bu arada anketler yapılacak, halkın nabzı da tutulacak elbet.. Ardından da kimin “adamı” kuvvetliyse, ADAY o yapılacak.. Vesselam..
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2023 - Cuma

Döşemealtı’nda Aday Bolluğu Var..

Öyle görünüyor ki..

Antalya’da yerel seçimler için en çok aday adayı Döşemealtı’ndan çıkacak..

Aralarında mevcut başkan Turgay Genç’in partisi CHP olmak üzere bütün partilerde büyük bir hareketlilik var..

Herkes birbirinin önüne geçmeye çalışıyor, herkes birbirinin arkasından dolanıyor, herkes birilerini devreye sokma peşinde koşuyor, herkes “vatandaş benden yana” havasında dolaşıyor..

Havada uçuşan şu isimlere bakın..

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu, “başkanlarımız bu dönemde devam edecek” şeklinde bir açıklama yapmıştı..

Buna göre Turgay Genç için “aday” diyebiliriz..

Ama, adının karıştığı görevi kötüye kullanma ve hakkında açılan davalar nedeniyle Döşemealtı halkı tarafından büyük tepki aldı..

Bu nedenle aday gösterilmeyebilir..

Genç’in gönlünde “Konyaaltı” da yatıyor, ancak bence bu çok zor..

Eczacı Menderes Dal, Turgay Genç’in yardımcılarından Cevat Yanar Büyük kurultayı bekliyor..

Sanırım, kimlerle diyaloğa geçeceklerine o zaman karar verecekler..

İktidar kanadında “adaylık” harekatı başlatanlar oldukça fazla..

İlçe eski Başkanı Bekir Kıvrım, işinsanları Cihan Bulut ve Gültekin Gencer, kırtasiyeci Zafer Aykuş “öne” çıkmaya çalışıyor..

Bu arada Nurettin Tursun ve Hasan Akalın ismini telaffuz edenler de var..

Bu noktada bir parantez açmak istiyorum..

“Döşemealtı’nda aday adayları kimler olur” diye araştırırken, bana işinsanı Hüseyin Evren Başkan diye bir isimden söz edildi..

TBMM 20. dönem milletvekili Sami Küçükbaşkan’ın oğlu imiş..

Döşemealtı’nda birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almış, birçok vatandaşa yardım eli uzatmış, doğma-büyüme Döşemealtılı..

Bu nedenle de, “genç ve dinamik, üstelik sevilen biri olarak Başkan’ın halk arasında bir karşılığı var” diyorlar..

Önümüzdeki günlerde adını sıkça duyabiliriz..

İyi Parti eğer seçimlere ittifak yapmadan girecek olursa..

“Ya Antalya eski milletvekili Feridun Bahşi ya da Emre Afacan’dan biri aday gösterilir” kanaati hakim..

Diğer partiler de aday çıkarır mı, bunu bilemiyorum, bu konuda hiçbir duyum almadım..

Öyle sanıyorum ki..

Hep olduğu gibi; Döşemealtı’nda seçim yine CHP ile Ak Parti adayı arasında “kafakafaya” geçer..

Aday olma peşinde koşanlar, sık sık Ankara’ya da koşa koşa gideceklerdir..

Ama bu arada anketler yapılacak, halkın nabzı da tutulacak elbet..

Ardından da kimin “adamı” kuvvetliyse, ADAY o yapılacak..

Vesselam..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.