Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

İktidar Kumar Mı Oynatıyor?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak.. TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Üyesi.. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı.. Yani; ekonomiyi de ekonomi araçlarını da iyi bilenlerden biri.. Ne yaptı biliyor musunuz? “Borsa İstanbul’u kumarhaneye çevirdiler” dedi.. … Konunun detayına girersek yazı uzar.. Şu anda sadece “Borsa İstanbul” değil, New York, Londra, Tokyo gibi dünyanın en büyük borsaları zaten birer resmi “KUMARHANE”.. Dünyanın bütün borsalarında “manipülatörler” servetlerine servet katıyor.. Bunu herkes biliyor da Çetin Osman Budak’ın bilmiyor olması mümkün mü? Elbette biliyor.. Ama, amacı başka.. Amacı, “bakın hükümet kumara karşıyım diyor, ama Borsa İstanbul’da kumar oynatıyor” algısı yaratarak, “kumar” üzerinden iktidarı itibarsızlaştırmak.. … Muhalefet bu “itibarsızlaştırma” çabalarını Türkiye’ye “hizmet çabası” olarak gösterebilseydi, emin olun hem bu ülke uçuşa geçer, hem de iktidar çoktan değişirdi.. Çetin Osman Budak sevdiğim bir arkadaşımdır, ama emin olun bu tür algı oyunlarına alet olmasını hayretle ve üzüntüyle izliyorum.. Vah bu “muhalefet kafa” vah..
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2022 - Salı

İktidar Kumar Mı Oynatıyor?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak..

TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Üyesi..

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı..

Yani; ekonomiyi de ekonomi araçlarını da iyi bilenlerden biri..

Ne yaptı biliyor musunuz?

“Borsa İstanbul’u kumarhaneye çevirdiler” dedi..

Konunun detayına girersek yazı uzar..

Şu anda sadece “Borsa İstanbul” değil, New York, Londra, Tokyo gibi dünyanın en büyük borsaları zaten birer resmi “KUMARHANE”..

Dünyanın bütün borsalarında “manipülatörler” servetlerine servet katıyor..

Bunu herkes biliyor da Çetin Osman Budak’ın bilmiyor olması mümkün mü?

Elbette biliyor..

Ama, amacı başka..

Amacı, “bakın hükümet kumara karşıyım diyor, ama Borsa İstanbul’da kumar oynatıyor” algısı yaratarak, “kumar” üzerinden iktidarı itibarsızlaştırmak..

Muhalefet bu “itibarsızlaştırma” çabalarını Türkiye’ye “hizmet çabası” olarak gösterebilseydi, emin olun hem bu ülke uçuşa geçer, hem de iktidar çoktan değişirdi..

Çetin Osman Budak sevdiğim bir arkadaşımdır, ama emin olun bu tür algı oyunlarına alet olmasını hayretle ve üzüntüyle izliyorum..

Vah bu “muhalefet kafa” vah..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.