Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

İyi Okuyun.. Pkk’nın Adı Yok

“6’LI MASA”nın 8'nci toplantısında, önceki gün İstanbul'da yaşanan terör saldırısı gündem maddesi olarak ele alındı.. Ve biliyorsunuz; toplantı devam ederken, “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” başlığıyla bir ortak açıklama yaptılar.. A4 kağıdında 11 puntodan ve calibri fontuyla yazıyı ölçecek olursak, sadece 10 satırlık bir açıklama.. Ama, ne açıklama.. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.. Nasıl mı? Anlatalım, “aklı başında olan” kesinlikle anlayacaktır.. … 1- TERÖR DESTEKÇİSİ olduğu için tutuklu ve hapiste olan Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala için, “iktidara gelirsek ilk işimiz onları serbest bırakmak olacak” diyen, bu 6’lı masadakiler değil mi? 2- Türk Silahlı Kuvvetleri’nin TERÖRİSTLERLE mücadelesini ve başarılarını itibarsızlaştırmak isteyen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya destek çıkan, bu 6’lı masadakiler değil mi? 3- TERÖRİSTLERİN en büyük gelir kaynağı olan uyuşturucu konusunda Emniyet ve Jandarma’nın yaptığı başarılı operasyonları, “bakın Türkiye’nin narko devlet olduğunu kendileri itiraf ediyor” diyerek SABOTE etmeye çalışan, bu 6’lı masadakiler değil mi? 4- TERÖRİSTLERLE her alanda büyük mücadele veren ve neredeyse TERÖRÜ bitirme noktasına getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, “bu yaptıkların nedeniyle yargılanacaksın” diye tehdit eden, bu 6’lı masadakiler değil mi? Ee, hani 6’LI MASA “terörü ve teröristi” lanetliyordu? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.. … Bunlar, 6’lı masanın ne kadar SAMİMİYETSİZ olduğunu ve MİLLETLE resmen dalga geçtiklerini anlatmaya yeter de artar bile.. Ama ötesi de var.. A4 kağıdında 11 puntodan ve calibri fontuyla sadece 10 satırlık KINAMA-LANETLEME açıklamasının hiçbir yerinde PKK’nın adı yok.. Devlet, edindiği bilgi ve belgelere dayanarak, “bu bombalama olayını PKK yaptı” diyor.. Ama 6’lı masadakiler, “terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz” diyor, ancak PKK’nın adını zikrederek “kınama” cesaretini gösteremiyor.. Niye? Çünkü, eğer PKK’nın adını zikrederek “lanetliyoruz” derlerse, HDP’yi karşılarına alacaklar.. İşte bundan korkuyorlar.. … Özetle.. 6’lı masanın yayınladığı “terörü lanetliyoruz” şeklindeki BİLDİRİ, tam anlamıyla Türk milleti ile alay etmekten öte bir anlam taşımıyor.. Şimdi milletime şunu soruyorum; Siz bu 6’lı masadaki muhalefeti mi İKTİDAR olsun istiyorsunuz? Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür olarak İYİ DÜŞÜNÜN bunu..
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2022 - Çarşamba

İyi Okuyun.. Pkk’nın Adı Yok

“6’LI MASA”nın 8'nci toplantısında, önceki gün İstanbul'da yaşanan terör saldırısı gündem maddesi olarak ele alındı..

Ve biliyorsunuz; toplantı devam ederken, “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” başlığıyla bir ortak açıklama yaptılar..

A4 kağıdında 11 puntodan ve calibri fontuyla yazıyı ölçecek olursak, sadece 10 satırlık bir açıklama..

Ama, ne açıklama..

Neresinden tutsanız elinizde kalıyor..

Nasıl mı?

Anlatalım, “aklı başında olan” kesinlikle anlayacaktır..

1- TERÖR DESTEKÇİSİ olduğu için tutuklu ve hapiste olan Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala için, “iktidara gelirsek ilk işimiz onları serbest bırakmak olacak” diyen, bu 6’lı masadakiler değil mi?

2- Türk Silahlı Kuvvetleri’nin TERÖRİSTLERLE mücadelesini ve başarılarını itibarsızlaştırmak isteyen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya destek çıkan, bu 6’lı masadakiler değil mi?

3- TERÖRİSTLERİN en büyük gelir kaynağı olan uyuşturucu konusunda Emniyet ve Jandarma’nın yaptığı başarılı operasyonları, “bakın Türkiye’nin narko devlet olduğunu kendileri itiraf ediyor” diyerek SABOTE etmeye çalışan, bu 6’lı masadakiler değil mi?

4- TERÖRİSTLERLE her alanda büyük mücadele veren ve neredeyse TERÖRÜ bitirme noktasına getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, “bu yaptıkların nedeniyle yargılanacaksın” diye tehdit eden, bu 6’lı masadakiler değil mi?

Ee, hani 6’LI MASA “terörü ve teröristi” lanetliyordu?

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..

Bunlar, 6’lı masanın ne kadar SAMİMİYETSİZ olduğunu ve MİLLETLE resmen dalga geçtiklerini anlatmaya yeter de artar bile..

Ama ötesi de var..

A4 kağıdında 11 puntodan ve calibri fontuyla sadece 10 satırlık KINAMA-LANETLEME açıklamasının hiçbir yerinde PKK’nın adı yok..

Devlet, edindiği bilgi ve belgelere dayanarak, “bu bombalama olayını PKK yaptı” diyor..

Ama 6’lı masadakiler, “terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz” diyor, ancak PKK’nın adını zikrederek “kınama” cesaretini gösteremiyor..

Niye?

Çünkü, eğer PKK’nın adını zikrederek “lanetliyoruz” derlerse, HDP’yi karşılarına alacaklar..

İşte bundan korkuyorlar..

Özetle..

6’lı masanın yayınladığı “terörü lanetliyoruz” şeklindeki BİLDİRİ, tam anlamıyla Türk milleti ile alay etmekten öte bir anlam taşımıyor..

Şimdi milletime şunu soruyorum;

Siz bu 6’lı masadaki muhalefeti mi İKTİDAR olsun istiyorsunuz?

Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür olarak İYİ DÜŞÜNÜN bunu..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.