Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Kaç Gün Geçti Aradan Ayrı Ayrı..

Kaç gün geçti aradan? Zehir zemberek açıklamalarla “Altılı Masa’ya veda eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener söylediklerini yuttu, tükürdüklerini yaladı, “KUMAR VE NOTER MASASI”na geri döndü.. Bundan daha büyük bir ZUL olur mu? … Şimdi “ben milletim için her şeyi yaparım” diyerek, utanmadan bir de üste çıkacak.. “Biz masa, makam, gurur derdinde değiliz” diyerek biraz da MAĞDUR rolü oynayacak.. “Siyasette o kadar da katı olmamalı” diyerek, siyasete farklı bir gömlek giydirecek.. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait şarkıyı hatırladım.. Söz - Beste: Sezen Aksu Ne olur sormasınlar bana Ne olur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa yaşlar gözümden Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz Karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi   Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret Buluşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU DUYURDU.. VE AKŞENER YENİDEN ‘ALTILI MASA’DA İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından siyasette sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Son dakika haberlerinin arka arkaya geldiği İYİ Parti - Millet İttifakı cephesinde yeni gelişmeler var. Sabah saatlerinde Akşener'in bugün yapılacak toplantıya katılmayacağı duyurulmuştu. Ancak İmamoğlu ve Yavaş'ın ziyareti sonrası İYİ Partili Kürşad Zorlu tarafından yapılan açıklamada; Akşener'in toplantıya katılma kararı aldığını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından siyasette sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Millet İttifakı'nın toplantısı saat 16.00'a ertelenirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, basın açıklaması yaptı. AKŞENER TOPLANTIYA KATILIYOR Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Akşener, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın bir öneri getirdiğini ifade etmiştik. 2 başkanın cumhurbaşkanı yardımcısı olma konusunda. Kılıçdaroğlu'ya bir görğşme gerçekleştirdiler. Akşener Saadet Partisi'nde yapılacak toplantıya katılma kararı aldı" dedi. HAREKETLİ SAATLER Millet İttifakı cephesinde bugün hareketli saatler yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2023 - Perşembe

Kaç Gün Geçti Aradan Ayrı Ayrı..

Kaç gün geçti aradan?

Zehir zemberek açıklamalarla “Altılı Masa’ya veda eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener söylediklerini yuttu, tükürdüklerini yaladı, “KUMAR VE NOTER MASASI”na geri döndü..

Bundan daha büyük bir ZUL olur mu?

Şimdi “ben milletim için her şeyi yaparım” diyerek, utanmadan bir de üste çıkacak..

“Biz masa, makam, gurur derdinde değiliz” diyerek biraz da MAĞDUR rolü oynayacak..

“Siyasette o kadar da katı olmamalı” diyerek, siyasete farklı bir gömlek giydirecek..

Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait şarkıyı hatırladım..

Söz - Beste: Sezen Aksu

Ne olur sormasınlar bana

Ne olur söyletmesinler derdimi

Saklarım ben onu kendime

Yerim kendi kendimi

Akıyorsa yaşlar gözümden

Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz

Karardıysa bütün dünyam

Vardır elbet bir sebebi

 

Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı

Bitsin artık bu hasret

Buluşalım gayrı

Benim bütün derdim özlem

Biliyorum kavuşur böyle seven

Biz bir elmanın iki yarısıyız

O en çok sevdiğim ve ben

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU DUYURDU.. VE AKŞENER YENİDEN ‘ALTILI MASA’DA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından siyasette sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Son dakika haberlerinin arka arkaya geldiği İYİ Parti - Millet İttifakı cephesinde yeni gelişmeler var. Sabah saatlerinde Akşener'in bugün yapılacak toplantıya katılmayacağı duyurulmuştu. Ancak İmamoğlu ve Yavaş'ın ziyareti sonrası İYİ Partili Kürşad Zorlu tarafından yapılan açıklamada; Akşener'in toplantıya katılma kararı aldığını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından siyasette sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Millet İttifakı'nın toplantısı saat 16.00'a ertelenirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, basın açıklaması yaptı.

AKŞENER TOPLANTIYA KATILIYOR

Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Akşener, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın bir öneri getirdiğini ifade etmiştik. 2 başkanın cumhurbaşkanı yardımcısı olma konusunda. Kılıçdaroğlu'ya bir görğşme gerçekleştirdiler. Akşener Saadet Partisi'nde yapılacak toplantıya katılma kararı aldı" dedi.

HAREKETLİ SAATLER

Millet İttifakı cephesinde bugün hareketli saatler yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.